salimy 45 ارسال شده در دی 92 سلام دوستان پلاگین امنیتی جومینا را نصب کردم اما متاسفانه توی همه ی صفحات کپی رایت هست ایمن شده توسط جومینا ! چطور این کپی رایت و حذف کنم . اینم ادرس سایتم rizehnews.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در دی 92 با سلام اگه تو خود افزونه چيزي نباشه براي پاك كردنش مي توني از روش زير استفاده كني در مسير زير templates/jm_thunterbird/css/thunterbird_rtl.css مي توانيد بعد از خط 20 اينتر كرده و كدهاي زير رو اضافه كنيد #bg_image #sgfooter{display:none;} موفق باشيد 1 واکنش ها : salimy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در دی 92 با سلام اگه تو خود افزونه چيزي نباشه براي پاك كردنش مي توني از روش زير استفاده كني در مسير زير templates/jm_thunterbird/css/thunterbird_rtl.css مي توانيد بعد از خط 20 اينتر كرده و كدهاي زير رو اضافه كنيد #bg_image #sgfooter{display:none;} موفق باشيد دوست عزیز مسیر پاک کردن توی خود افزونه رو می خواستم . می خوام از خود پلاگین حذفش کنم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما خوب عزیزم چه فرقی می کنه از کجا بخواهید حذف کنید. راه حل ارائه شده را تست فرمایید اگر جواب نداد راه حل دیگری خدمت شما عرض کنیم 1 واکنش ها : salimy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر