pop3 0 ارسال شده در دی 92 من اول جوملا را بر روی لوکال ومپ نصب کردم و تمام تغیرات دادام . حالا که بروی هاستم بردم و بانک اطلاعاتی و همه چی را بصورت صحیح انتقال دادماخطاری می ده Has no content to showدلیلش چی هست و چطور رفعش کنماینم سایتمwww.eflcafe.org نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 من اول جوملا را بر روی لوکال ومپ نصب کردم و تمام تغیرات دادام . حالا که بروی هاستم بردم و بانک اطلاعاتی و همه چی را بصورت صحیح انتقال دادم اخطاری می ده Has no content to show دلیلش چی هست و چطور رفعش کنم اینم سایتم www.eflcafe.org حتما جایی یک اشتباهی رخ داده. از akeeba backup استفاده کنید و سایت رو دوباره نصب کنید شاید مشکل حل شد. البته شاید دوستان علت دقیق رو بدونن اما اگه عجله دارید می تونید این کاری رو که گفتم رو انجام بدین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pop3 0 ارسال شده در دی 92 حتما جایی یک اشتباهی رخ داده. از akeeba backup استفاده کنید و سایت رو دوباره نصب کنید شاید مشکل حل شد. البته شاید دوستان علت دقیق رو بدونن اما اگه عجله دارید می تونید این کاری رو که گفتم رو انجام بدین. با akeeba هم نشد باز همون مشکل هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 92 سلام شما اول همین بک اپی که گرفتی رو تو یه پوشه دیگه تو لوکال تست کن اگر مشکل داره منوی پیش فرض سایت رو تغییر بده بذار مثلا روی تماس با ما اگر سایت درست بالا اومد احتمالا مشکل از مجموعه و زیر مجموعه های سایتت هست یه جایی تو اونا اشتباه کردی 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر