farhad6169 125 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) با سلام لطفا سايت من رو نگاه بكنيد. هر كاري كردم نشد كه لايسنس رو عوض كنم. دوستان كسي مي تونه راهنمايي بكنه؟ دوستان من مي خواهم عوضش كنم نه اينكه پاكتش كنم. با تشكر ویرایش شده دی 92 توسط فرهاد سليماني نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 با سلام لطفا سايت من رو نگاه بكنيد. هر كاري كردم نشد كه لايسنس رو عوض كنم. دوستان كسي مي تونه راهنمايي بكنه؟ دوستان من مي خواهم عوضش كنم نه اينكه پاكتش كنم. با تشكر چرا نتوانستید ؟ مشکل چیست ؟ 1 واکنش ها : metanat نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در دی 92 ماژول ها و تنظيمات قالب را بررسي كردين؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در دی 92 با سلام دوستان قالب Smartaddonce هستش و در تنظيمات قالب هيچ چيزي براي برداشتن يا عوض كردن نداره و هيچ ماژولي هم در سايت وجود نداره كه اينو نشون بده. در فايل هاي PHP هستش و بصورت كد شده هستش. من كه خيلي گشتم و پيداش نكردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در دی 92 اون قسمت مربوط به جوملا كه مطمئنا قابل حذف هست، پلاگين ها رو هم چك كن!! اگر خواستي اطلاعات ورود به مديريت رو پ.خ كن تا واست حذف كنم. 2 واکنش ها : Saeed_Shamsi و محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) با سلام جناب اماني پلاگين ها چك شد قالب چك شد ولي چيزي پيدا نكردم شما اين سايت رو نگاه بكنيد. قسمت فوتر در فايلهاي PHP بود كه پيدا كرده و به اين شكل عوض كردم. (يعني يه خورده كار كردم) من اطلاعات ورود رو بهتون مي دم. اميدوارم بتونيد اين سايت ویرایش شده دی 92 توسط علي اماني نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 در قسمت بالا اين سايت رو لينك نداده بودم شما که عوض کردین . اون royal tarh ماله شما نیست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) شما که عوض کردین . اون royal tarh ماله شما نیست ؟ با سلام بله تو اين قالب عوضش كردم ولي تو سايت خودم هرچي مي كردم نيست كه نيست! به جناب اماني هم دسترسي دادم تا ببينيم چي ميشه ویرایش شده دی 92 توسط فرهاد سليماني نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 با سلام بله تو اين قالب عوضش كردم ولي تو سايت خودم هرچي مي كردم نيست كه نيست! به جناب اماني هم دسترسي دادم تا ببينيم چي ميشه اگه عجله داری و دوست داشتی، من هم شاید بتونم کمکت کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در دی 92 با سلام آقاي اماني به جايي نرسيديد؟ لينك دانلود فريم ورك نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 با سلام آقاي اماني به جايي نرسيديد؟ لينك دانلود فريم ورك من موفق شدم درست کنم روی لوکال . 1 واکنش ها : nbastreet نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) اینجا نمیتونم آپلود کنم. یه ایمیل بده واست ایمیل کنم. ویرایش شده دی 92 توسط تیرداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در دی 92 اینجا نمیتونم آپلود کنم. یه ایمیل بده واست ایمیل کنم. با سلام آقا واقعا درست شد؟ ایمیل من far6169@yahoo.com کمی می تونی توضیح بدی که چیکار باید می کردم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 با سلام آقا واقعا درست شد؟ ایمیل من far6169@yahoo.com کمی می تونی توضیح بدی که چیکار باید می کردم؟ فایل رو دانلود کن . برو داخل فولدر include فولدر lib فایل template.php یه فانکشن داره به اسم getcopyright() فکر کنم. دقیق یادم نیست. چون الان باز نیست. من یه echo ساده نوشتم. هرچی خواستی جاش بنویس. 1 واکنش ها : farhad6169 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در دی 92 با سلام جناب تيرداد عزيز. واقعا از تلاش شما بايد قدرداني كرد. اما اين فايل PHP هموني هستش كه من پيداش كرده بودم و از اين طريق تونسته بودم لوگو رو در فوتر قرار بدم ولي بايد خدمتتان عرض كنم كه فوتر به 3 قسمت تقسيم شده كه يكيش در اين فايله كه همون designed by هستش الباقي در جاي ديگري بود كه بالاخره پيداش كردم و عوضش كردم. ولي دوست دارم كه ببينم روش شما چي بود. فايل رو هم نگفتيد كه از كجا بايد دانلود كنم باز هم تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 فایل رو براتون ایمیل کردم. احتمالا شما کل دستورات فانکشن رو پاک نمی کردید. ببینید یه کلاس تعریف کرده و از این کلاس YtFrameworkTemplate که احتمالا ماله پلاگین داره ارث مبره. شما اگه بخوایی دونه دونه اونا رو پیدا کنی اذیت میشه. همون قسمت رو پاکن همش رو یه echo بده و یه لینک بساز. template.zip 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 92 با سلام تیرداد جان سعی کنید فایل ها رو پیوست نکنید و از اپلود سنتر استفاده کنید البته مشکلی نیست ها ولی بهتر.. یا حق 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و m4mali نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر