faramarz-1361 0 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) با سلام و خسته نباشید آموزش کار با کامپوننت frontend user access رو میخواستم اگه امکانش باشه. بنده میخوام سطح دسترسی ایجاد کنم به این ترتیب که مثلا کاربری که با یوزر x ئارد میشه نتونه مجموعه y رو ببینه و فقط مطالب موجود در مجموعه x رو مشاهده کنه و چطور میتونم با استفاده از frontend user access این کار رو انجام بدم؟در ضمنن ممنون میشم کمی مقدماتی برامم توضیح بدید چون من تازه کارم و زیاد جوملا وارد نیستم خیلی ممنون ویرایش شده دی 92 توسط مصطفی صفرعلی به هنگام ایجاد تاپیک عنوان مناسبی را برای آن انتخاب فرمایید /// عنوان تاپیک اصلاح شد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 درود بر شما من از طرف اعضای انجمن به شما خوشامد می گم. Access Control List Tutorial نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faramarz-1361 0 ارسال شده در دی 92 درود بر شما من از طرف اعضای انجمن به شما خوشامد می گم. Access Control List Tutorial سلام خیلی ممنون. از راهنمایی تون تشکر میکنم ولی این آموزش ماله کامپوننت frontend user access نبود فک می کنم؟آموزش فارسی این مقاله رو هم دارم ولی مشکلم رو حل نمیکنه متاسفانه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 سلام خیلی ممنون. از راهنمایی تون تشکر میکنم ولی این آموزش ماله کامپوننت frontend user access نبود فک می کنم؟آموزش فارسی این مقاله رو هم دارم ولی مشکلم رو حل نمیکنه متاسفانه این کاری رو که شما می خوای انجام بدی خود جوملا انجام میده. ولی به هر حال تصمیم با شماست. آیا FAQ این Frontend user access رو مطالعه کردین ؟ FAQ 1 واکنش ها : faramarz-1361 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faramarz-1361 0 ارسال شده در بهمن 92 این کاری رو که شما می خوای انجام بدی خود جوملا انجام میده. ولی به هر حال تصمیم با شماست. آیا FAQ این Frontend user access رو مطالعه کردین ؟ FAQ سلام راستش این سایت رو من ازه مدیریتش رو به عهده گرفتم مدیر براس همه دسترسی ها از این کامپونت استفاده کرده ، از طریق خود جوملا هم بلدم و انجام دادم ولی با ارور مواجه شدم ولی به هر حال مشکلم حل شد و درست کردم ممنون از راهنماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر