janaga 2 ارسال شده در دی 92 در یکی از سایت هام یه مشکلی پیش اومده. اونم اینکه کاربر پس از ورود، به صفحه ویرایش مشخصات خودش هدایت میشه و هر کاری میکنه نمی تونه به بازدید از صفحات دیگه بره.در تنظیمات ماژول نگاه کردم تنظیماتش درست بود یعنی کاربر باید بعد از ورود به صفحه نخست هدایت میشد. اما در عمل این اتفاق نمی افته. به نظرتون دلیلش چیه؟ چطوری درستش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما در همان تنظیمات ماژول رفته و غیر از صفحه اصلی روی صفحه دیگری امتحان کنید ببینید تغیری می کند یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
janaga 2 ارسال شده در دی 92 درود بر شما در همان تنظیمات ماژول رفته و غیر از صفحه اصلی روی صفحه دیگری امتحان کنید ببینید تغیری می کند یا خیر امتحان کردم. درست نشد. قبلا درست کار میکردا. نمی دونم چش شده. یکی دو روز پیش یه ماژول ورود به سایت بود که ازش خوشم اومد و نصبش کردم. بعد حذفش کردم. فک میکنم از اون موقع اینجوری شده اما من امروز متوجه مشکل شدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما الان از ماژول پیشفرض جوملا استفاده می کنید؟ ماژول قبلی را چگونه حذف کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
janaga 2 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) درود بر شما الان از ماژول پیشفرض جوملا استفاده می کنید؟ ماژول قبلی را چگونه حذف کردید؟ آره ماژول پيش فرض جوملاست. ماژول قبلي رو از طريق مديريت افزونه ها(داخل مديريت جوملا) از نصب خارج كردم. ویرایش شده دی 92 توسط janaga نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما در جدول extensions وارد شوید و برسی کنید ایا رکوردی از این افزونه باقی مانده است یا خیر اگر بلی آن را حذف کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
janaga 2 ارسال شده در دی 92 درود بر شما در جدول extensions وارد شوید و برسی کنید ایا رکوردی از این افزونه باقی مانده است یا خیر اگر بلی آن را حذف کنید سلام عيدتون مبارك نگاه كردم.چيزي از اون افزونه باقي نمونده بود. ----------------------------------------------------------------------------------------------- راستي الان افزونه ثبت نام از طریق ارسال پیامک در جوملا 2.5 رو جوملام نصبه ها؟ اين افزونه كه نمي تونه مشكل ساز بوده باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 با سلام بعید میدونم مشکل از افزونه پیامکی باشه . به هر حال میتونید جهت اطمینان موقتا" افزونه پیامکی رو غیرفعال کنید و با امکانات پیشفرض جوملا تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
janaga 2 ارسال شده در دی 92 با سلام بعید میدونم مشکل از افزونه پیامکی باشه . به هر حال میتونید جهت اطمینان موقتا" افزونه پیامکی رو غیرفعال کنید و با امکانات پیشفرض جوملا تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق خیلی جالبه، مشکل از همین افزونه هستش. وقتی غیر فعال میکنم درست میشه. به نظرتون ایراد کار از کجاست؟ پس چرا تو روزای اول که نصبش کرده بودم هیچ مشکلی وجود نداشت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) درود بر شما جالبه. تست شده ست. نباید مشکلی باشه احتمالن افزونه های دیگری با این افزونه مشکل دارند ضمن اینکه چند روز پیش افزونه آپدیت شد کی افزونه رو دانلود کردید؟ ویرایش شده دی 92 توسط محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
janaga 2 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما جالبه. تست شده ست. نباید مشکلی باشه احتمالن افزونه های دیگری با این افزونه مشکل دارند ضمن اینکه چند روز پیش افزونه آپدیت شد کی افزونه رو دانلود کردید؟ افزونه رو از نصب دراوردم. نسخه جدید رو نصب کردم. خوشبختانه الان مشکلی نیست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر