رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 سلام و درود توسط اين ماژول ميتوانيد يك اسلايدشو ساده و زيباي تصاوير در سايت راه اندازي كنيد.اين ماژول داراي دكمه هاي ناوبري ميباشد و همچنين تصاوير بندانگشتي از تصاوير توليد كرده و نمايش ميدهد.شما ميتوانيد عرض و ارتفاع را نيز تعيين كنيد. دمو ماژول اسلايد شو از سايت سازنده دانلود از سرور جومينا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moein_sh 0 ارسال شده در فروردین 90 با سلام: می توانید طریقه ی نصب ان را در سیستم جوملا توضیح دهید( اگر تصویری باشد بسیار متشکر هستم) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام به جومینا خوش آمدید :toyou: دوست عزیز از منو افزونه ها > حذف/نصب مشخصه که تو ککار با جوملا تازه کار هستید . پیشنها میکنم کتاب آموزشی جوملا رو دانلود و مطالعه کنید . موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moein_sh 0 ارسال شده در فروردین 90 این کار رو وقتی انجام می دهم می گوید انتقال فایا نا موفق بوده است چکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید کتابی که سعید جان اشاره کردند رو دانلود و بخوانید... این آموزش رو هم حتما مطالعه کنید: http://www.joomina.ir/%DA%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B4-%D9%87%D8%A7/%D8%AE%D8%B7%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%A7%D8%A8%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-xml-%D8%B1%D8%A7-%D9%86%D9%85%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%A8%D8%AF پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام قبلا در مورد مشلات این چنینی زیاد در فروم بحث شده سرچ کنید ... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abshr24 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوستان من از اون تازه کارهای بی سوادم که باید بهم بگین 1 بعلاوه 1 مساوی است 2. اگه نه من نمی فهمم. این گونه قالبها که نه فولدری برای امیج دارن نه سلاید شو من عکسهامو باید داخل چه فولدری با چه سایزی بذارم. در ضمن من از ویرایشگر اکسپرژن استفاده می کنم. کدوم یک از فایلها رو برای ویرایش سایز باید ببینم. ممنون میشم اگه فوی جواب من بی سواد رو بدین. در ضمن اگه کتاب آموزشی کلی در مورد جوملا وجود داره برام معرفی کنین. کتابهایی که برای افراد بی سواد هستش. اینم ایمیلم. abshar24@gmail.com در پناه حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز به جومینا خوش اومدی این کتاب برای شروع خوبه http://mihandownload.com/tag/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86%20%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%20%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%20%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7 درباره ماژول شما اگه ماژول رو روی جوملای خودتون نصب کنید توی قسمت ماژول ها می تونید به تنظیمات دسترسی پیدا کنید تو پوشه images بعدش پوشه stories می تونید یه پوشه درست کنید به نام همین ماژول و بعد تو تنظیمات ماژول Select a folder رو اسم پوشه نامگذاری شده انتخاب کنید و تمام برای تنظیمات سایز هم 2 تا مقادیر بعدی رو باید تست کنید تا اندازه دلخواه رو برای موقعیت مورد نظرتون بدست بیارید موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moso 5 ارسال شده در تیر 90 درود و تشکر بابت معرفی ماژول تو تنظیمات این ماژول دیدم که میشه اون زمینه مشکی رو تغییر داد و همرنگ قالب کرد. ایا این ماژول همون ماژولیه که در این دو سایت استفاده شده؟ 1 و 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 ایا این ماژول همون ماژولیه که در این دو سایت استفاده شده؟ 1 و 2 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید خیر موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر