vghaderi 0 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوستان من از مطالب این انجمن و خود سایت جومینا خیلی استفاده میکنم و کمال تشکر رو از شما عزیزان که اینقدر خوب دانستههاتون رو بین تازهکارهایی مثل من به اشتراک میذارین دارم. به خصوص مدیران سایت و انجمن. دستان من مشکلی دارم و امیدوارم ماژولی برای انی کار باشه من در سایتم حدود 20 نویسنده دارم که از طریق صفحه اصلی و نه بخش مدیریت مقالههاشون رو میفرستن. مشکل بزرگم در ارسال تصاویر هست. عکسهای موجود در بخش مدیریت رسانهها خیلی خیلی زیاد شده و تقریبا استفاده از اون غیر ممکن هست (بخش اضافه کردن تصاویر به مطلب در جوملا خیلی ایراد داره. مثلا خیلی وقتها از داخل پوشهها میپره بیرون) حالا خواهشم اینه که اگه کسی میتونه در این مورد کمکم کنه و یک ماژول معرفی کنه. خیلی ممنون میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز شما میتونید از یه اسکرپیت جدا گانه مثل کلیجا استفاده کنید تا فایلها و عکسها رو بوسیله اون آپلود کنند. تا جایی که یادمه کلیجا برای عکس ها لینک مستقیم میده که میتوند درون مطالبتون استفاده کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vghaderi 0 ارسال شده در اسفند 89 ممنون دوست عزیز راستش رو بخوای یه جایی دیدم یه همچین چیزی و اگه ترجیحا ماژول باشه بهتره (البته اگه وجود داشته باشه!) من اکثر این اسکریپتها رو دیدم و به چیز راحت و آسونی که چند تا امکان ساده داشته باشه بر نخوردم البته چند تایی بودن که یه مقدار بهتر بودن) در هر حال میخوام این امکانات رو داشته باشه اگه چیزی میشناسین اختصاصا بهم بگین: بتونه فولدر ایجاد گنهچند تا عکس رو با هم آپلود کنه (توی همون فولدری که ساخته. من از ماژول Simple image Gallery استفاده میکنم و لازمه که بتونه یه فولدر اختصاصی اون گالری رو بسازن) و خوب در آخر یه لینگ برای عکس بده که بتونه بذاره توی سایت یادم اومد بپرسم که برای دادن اجازه آپلود فایلهای دیگه به خصوص ویدئو هم باید از همین روش استفاده کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vghaderi 0 ارسال شده در اسفند 89 مشکلم با ادیتور JCE حل شد. ادیتور خیلی خوبی هست اما مشکلات داره یه کم مثلا اسکرول پایینش نیست و مطلب رو کامل نمیآره تازه توی بخش HTML مطلب هم کپی پیست قبول نمیکنه و به هم میریزه که مشکل بزرگیه من یک ادیتور به نام elrte دیدم که خیلی ادیتور خوش دستی بود و با یک فایل منیجر به نام elfinder از همون شرکت جوینت میشد و خیلی خوشدست بود. اما طبق ادعای سایت اصلی اصلا قصد نداشتند اون رو با جوملا کار کنن. خودشون گفته بودند که جوملاییها دست بالا بزنن. اگه کسی از بزرگان قوم (!) بتونه کاری تو این زمینه انجام بده فکر کنم کار کارستونی بشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر