salimy 45 ارسال شده در دی 92 سلام دوستان توی یه بخش از قالب سایتم یه کلمه انگلیسی هست که از جانب قالب سایت هست کسی می تونه کمک کنه تا این کلمه رو حذف کنم More jm_thunterbird اینم ادرس سایتم http://www.rizehnews.ir پایین صفحه قسمت آبی رنگ . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در دی 92 در فایل thunterbird_rtl.css در استایل #tools مقدار display: none; رو قرار بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در دی 92 در فایل thunterbird_rtl.css در استایل #tools مقدار display: none; رو قرار بده متاسفانه رفع نشد می شه یه راهنمایی بکنید که چطور ادرس این کد ها را به دست میارین . ممنون می شضم . فایر باگ و هم نصب کردم .فقط نمی تونم ادرس کدها رو به دست بیارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 متاسفانه رفع نشد می شه یه راهنمایی بکنید که چطور ادرس این کد ها را به دست میارین . ممنون می شضم . فایر باگ و هم نصب کردم .فقط نمی تونم ادرس کدها رو به دست بیارم .bottom_title { display: none; } با این دستور مخفی میشه . اما این روش بنظرم شاید خوب نباشه. اینو اعمال کن ببین جایی مشکل پیش نمیاد تو قالبت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در دی 92 من با گوگل کروم inspect element میکنم دوست عزیزمون درست گفتند ولی من اون کد را گذاشتم که webgozar حذف نشه ولی فکنم در template manager بخشی برای غیر فعال کردن tool داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر