salimy 45 ارسال شده در دی 92 سلام دوستان دلیل خطای زیر چیه که الان توی سایتم اضافه شده با اینکه من تغییری توی سایت ندادم وافزونه ای نصب و حذف نکردم . ضمن انکه هیچ کاربری با این شناسه عضو سایتم نیست . لطفا یه راهنمایی اساسی برای حل این مشکل . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در دی 92 سلام دوستان دلیل خطای زیر چیه که الان توی سایتم اضافه شده با اینکه من تغییری توی سایت ندادم وافزونه ای نصب و حذف نکردم . ضمن انکه هیچ کاربری با این شناسه عضو سایتم نیست . لطفا یه راهنمایی اساسی برای حل این مشکل . JUser: :_load: ناتوان در تشخیص کاربر با شناسه: 929 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما یک کاربر جدید از طریق پایگاه داده با شناسه 929 بسازید درست میشه آموزش ایجاد کاربر بارها توضیح داده شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در دی 92 JUser: :_load: ناتوان در تشخیص کاربر با شناسه: 929 ضمنا اضافه کنم که شناسه 929 توی جدول یوزر نیست اما توی یوز پروفایل و یوزر گروپ هست . باید چکار امکان داره از همین جداول باشه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 با سلام اگر با ایجاد کاربر از طریق دیتابیس آشنایی داشته باشید اونوقت دیگه میدونید باید چیکار کرد شما مطابق پست شماره 4 تاپیک زیر یک کاربر با شناسه 929 ایجاد کنید http://forum.joomina.ir/topic/15279-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D9%85%D9%86%D9%88%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF/#entry76718 موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : mo2020 و salimy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر