mohsen2456 0 ارسال شده در اسفند 89 من سایتی به عنوان مرجع مقالات و ترفندهای فارسی www.webmosen.com با جوملا 1.5ایجاد کرده ام که بیش از 1000 مقاله است حالا می خواهم آن را به جوملا 1.6 تبدیل کنم در سایت با برنامه ای برای تبدیل جوملا 1.5 به جوملا 1.6 روبرو شدم نصبش کردم با این برنامه 1000 تا مطلب را یکجا توانستم دانلود کنم و در جوملا 1.6 که روی لو کال نصب کردم به 1.6 انتقال دادم که خوب با زیر مجموعه انجام داد مشکا از اینجا اغاز شد که دیگه بقه مطالب دانلود نمیشه با صفحه ای 20 .25 .50 .75 .100 امتحان کردم و بیش 10بار و چند روز و این پیغمام می دهد لطفا یاریم کنید Not Acceptable An appropriate representation of the requested resource /administrator/index.php could not be found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 89 درود مشخصات هر دو جوملا را برام پیغام خصوصی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen2456 0 ارسال شده در اسفند 89 من سایتی به عنوان مرجع مقالات و ترفندهای فارسی http://www.webmohsen.com با جوملا 1.5ایجاد کرده ام که بیش از 1000 مقاله است حالا می خواهم آن را به جوملا 1.6 تبدیل کنم در سایت با برنامه ای برای تبدیل جوملا 1.5 به جوملا 1.6 روبرو شدم نصبش کردم با این برنامه 100 تا مطلب را یکجا توانستم دانلود کنم و در جوملا 1.6 که روی لو کال نصب کردم به 1.6 انتقال دادم که خوب با زیر مجموعه انجام داد مشکا از اینجا اغاز شد که دیگه بقه مطالب دانلود نمیشه با صفحه ای 20 .25 .50 .75 .100 امتحان کردم و بیش 10بار و چند روز و این پیغمام می دهد لطفا یاریم کنید Not Acceptable An appropriate representation of the requested resource /administrator/index.php could not be found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید دوست گرامی لطفا پست اسپم ندهید! آقای تهرانی پاسخ شما رو دادند http://forum.joomina.ir/thread-2823-post-15113.html#pid15113 پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر