topmihan 141 ارسال شده در دی 92 سلام دوستان من برای امنیت سایتم میخوام از دو افزونه دستیار مدیریت یا همون چاقو سوئیسی و ار اس فایروال استفاده کنم البته در حال خواندن و بررسی بقیه مقالات افزایش امنیت هم هستم اول اینکه این دو افزونه در کنار هم خوبن؟؟؟چیز دیگه ای پیشنهاد نمیدین؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید و مساله بعدی سئو سایت من هستش البته من با بعضی مسائل برای بهبود سئو مثل گذاشتن تایتل و آلت برای تصاویر آشنا هستم ولی چند سوال اول اینکه افزونه های خوبی برای بهبود بیشتر چی توصیه میکنید؟؟؟ و یه سوال این بخش متاتگ ها که در اکثر موارد مثل بخش ساخت منو موجود هستش تکمیل بشه با کلمات کلیدی خوبه؟؟؟ ممنون میشم در هر دو مساله راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما اگر بخش متا تگ منو را پر کنید برای مطالب آن منو از همین متا تگ استفاده میشه پس بهتره بکار نبرید. خود rsfirewall به تنهایی خیلی خوبه. برای سئو اگر می تونید sh404 رو کانفیگ کنید که از همین افزونه استفاده کنید اگر نه acesef گزینه مناسب تری هست با وجود اینکه رایگان هم هست خیلی بهتره 2 واکنش ها : pedram_na و topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در دی 92 درود بر شما اگر بخش متا تگ منو را پر کنید برای مطالب آن منو از همین متا تگ استفاده میشه پس بهتره بکار نبرید. خود rsfirewall به تنهایی خیلی خوبه. برای سئو اگر می تونید sh404 رو کانفیگ کنید که از همین افزونه استفاده کنید اگر نه acesef گزینه مناسب تری هست با وجود اینکه رایگان هم هست خیلی بهتره با تشکر از پاسخ شما یعنی rsfirewall کار چاقو سوئیسی رو هم میکنه؟؟؟اونو نصب نکنم در کنار این دیگه؟؟؟ لطفا در رابطه با sh404 و کانفیگش بیشتر توضیح بدین یا لینک مقالات آموزشی اونو بدین لطفا. بازم ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما درباره کانفیگ اولیه آموزش هست باید در بخش آموزش های تالار را جستجو کنید خواهید یافت اما کانفیگ های تخصصی بنده آموزشی ندیدم. شما به آموزش های تخصصی اگر جایی را تغیر ندید نخواهید داشت. آموزش اولیه کار تان را اره خواهد انداخت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر