behrooz123x 0 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) سلام به همه دوستان من میخوام توی یکی از ماژولهای یک کامپوننت املاک با جی کوئری چند تا دایو رو شو و هید کنم توی فایل html جواب میده ولی تو کامپاننت نه .. فای $(document).ready(function(){$('#but').click(function(){var i = new Array ( 8 ) ;i [ 0 ] = "#src_state_95" ;i [ 1 ] = "#src_district_95" ;i [ 2 ] = "#src_town_95" ;i [ 3 ] = "#src_cat_95" ;i [ 4 ] = "#agent_95" ;i [ 5 ] = "#maxvalue_95" ;i [ 6 ] = "#space_max_95" ;i [ 7 ] = "#rooms_max_95" ; for ( n = 7 ;n>=0; ) {var m = i[n]$(m).hide()n--; }$('.aone').show()})$('#but2').click(function(){ var i = new Array ( 8 ) ;i [ 0 ] = "#src_state_95" ;i [ 1 ] = "#src_district_95" ;i [ 2 ] = "#src_town_95" ;i [ 3 ] = "#src_cat_95" ;i [ 4 ] = "#agent_95" ;i [ 5 ] = "#maxvalue_95" ;i [ 6 ] = "#space_max_95" ;i [ 7 ] = "#rooms_max_95" ; for ( n = 7 ;n>=0; ) {var m = i[n]$(m).show()n--; }$('.aone').hide()})}); جوملا 2.5 متشکر میشم کمکم کنید ویرایش شده دی 92 توسط behrooz123x نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) سلام به همه دوستان من میخوام توی یکی از ماژولهای یک کامپوننت املاک با جی کوئری چند تا دایو رو شو و هید کنم توی فایل html جواب میده ولی تو کامپاننت نه .. فای $(document).ready(function(){ $('#but').click(function(){ var i = new Array ( 8 ) ; i [ 0 ] = "#src_state_95" ; i [ 1 ] = "#src_district_95" ; i [ 2 ] = "#src_town_95" ; i [ 3 ] = "#src_cat_95" ; i [ 4 ] = "#agent_95" ; i [ 5 ] = "#maxvalue_95" ; i [ 6 ] = "#space_max_95" ; i [ 7 ] = "#rooms_max_95" ; for ( n = 7 ;n>=0; ) { var m = i[n] $(m).hide() n--; } $('.aone').show() }) $('#but2').click(function(){ var i = new Array ( 8 ) ; i [ 0 ] = "#src_state_95" ; i [ 1 ] = "#src_district_95" ; i [ 2 ] = "#src_town_95" ; i [ 3 ] = "#src_cat_95" ; i [ 4 ] = "#agent_95" ; i [ 5 ] = "#maxvalue_95" ; i [ 6 ] = "#space_max_95" ; i [ 7 ] = "#rooms_max_95" ; for ( n = 7 ;n>=0; ) { var m = i[n] $(m).show() n--; } $('.aone').hide() }) }); جوملا 2.5 متشکر میشم کمکم کنید لطفا سورس صفحه html رو بررسی کنید ببینید کدها و کتابخانه jquery به درستی اجرا شده اند یا خیر ویرایش شده دی 92 توسط تیرداد 1 واکنش ها : behrooz123x نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behrooz123x 0 ارسال شده در دی 92 لطفا سورس صفحه html رو بررسی کنید ببینید کدها و کتابخانه jquery به درستی اجرا شده اند یا خیر قبلا چک کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر