شکوفه 0 ارسال شده در دی 92 سلام خدمت همکاران من بعد از کار روی جوملای یک سایت به صورت لوکال اون رو روی سرور که توش از cpanel و lightspeed استفاده میشه آپلود کردم ولی وقتی میخوام وارد پنل مدیریتش بشم با خطای 404 مواجه میشم. البته تمام فایل های داخل پوشه administrator رو هم چک کردم و کامل بود... حالا متن خطا رو هم بخوام اضافه کنم این هست: 404 - یک خطا اتفاق افتاده است افزونه یافت نشد برگشت به صفحه کنترل خواهشا اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 با سلام یه بار دیگه از لوکالتون بک آپ بگیرید و بعد منتقل کنید روی هاست . اگر باز هم مشکل پابرجا بود وارد دیتابیستون بشید و در جدول extensions آخرین افزونه هایی رو که نصب کردید رو غیرفعال کنید . پس از یافتن افزونه موردنظر آن را از قسمت مدیریت افزونه ها حذف کنید و آخرین نسخه آن را از سایت سازنده آن دانلود و نصب کنید قبل از کار با دیتابیس ، بک آپ فراموش نشه !!! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر