topmihan 141 ارسال شده در دی 92 سلام دوستان تمام قالب هایی که مربط به سایت های یوتم ، جوملا آرت و ... که بصورت رایگان از سایت های دیگه دانلود میکنم یه مشکل دارن اونم اسکرول افقی چطور برطرفش کنم؟؟؟؟ http://magz.topware.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 سلام دوستان تمام قالب هایی که مربط به سایت های یوتم ، جوملا آرت و ... که بصورت رایگان از سایت های دیگه دانلود میکنم یه مشکل دارن اونم اسکرول افقی چطور برطرفش کنم؟؟؟؟ http://magz.topware.ir/ مشکل اینجاست توی قسمت فوتر فکر کنم <div style="position: absolute; top: 0px; left: -8000px;"></div> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در دی 92 میشه لطفا آدرس فایلی که باید ویرایش بشه رو بگید ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 میشه لطفا آدرس فایلی که باید ویرایش بشه رو بگید ممنونم <!-- //MAIN CONTENT --> <div style="position: absolute; top: 0px; left: -8000px;"> <p></p> </div> </div> راستش از اینجا چون من به سورس دسترسی ندارم نمی تونم خیلی دقیق بگم اما بنظر میرسه که این ها در قسمت main content هستن ببینید مطلبی با این محتوا دارید یا نه Best United Kingdom Bookmaker lbetting.co.uk Ladbrokes website 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در دی 92 میشه لطفا آدرس فایلی که باید ویرایش بشه رو بگید ممنونم دوست عزيز با نرم افزار sublimetext فايل هاي قالب رو براي left: -8000px; جستجو كن حتما پيداش مي كني و به right تغييرش بده موفق باشي 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) دوست عزيز با نرم افزار sublimetext فايل هاي قالب رو براي left: -8000px; جستجو كن حتما پيداش مي كني و به right تغييرش بده موفق باشي نه این کد ها به صورت inline نوشته شده به نظرم به قالب مربوط نباشه ویرایش شده دی 92 توسط تیرداد 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 با سلام کد زیر رو به انتهای یکی از فایلهای css قالبتون اضافه کنید section#t3-mainbody.container div.row div[style] { left: 0 !important; } موفق و پیروز باشیدیا حق 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در دی 92 نه این کد ها به صورت inline نوشته شده به نظرم به قالب مربوط نباشه دوست عزيز و گرامي كدهاي inline كه از روي هوا نمياد !! داخل فايل هاي php يا js هستند! راه حل جناب صفرعلي رو انجام بديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) دوست عزيز و گرامي كدهاي inline كه از روي هوا نمياد !! داخل فايل هاي php يا js هستند! راه حل جناب صفرعلي رو انجام بديد بنده نگفتم از هوا میاد. ایشون داره میگه تمام قالب ایی که میگیره این مشکل رو داره. پس به احتمال زیاد به قالب ربطی نداره . من گفتم بصورت inline هست.یعنی ممکنه داخل خود ادیتور جوملا یک استایل واسه اون قسمت تعریف شده باشه یا به قول شما داخل فایل های php یا js باشه اما نه فایل های قالب بلکه ماژولی یا کامپوننتی چیزی. منتها چون داخل قسمت content هست احتمال اینکه به صورت دستی وارد شده باشه زیاده . پیشنهاد میکنم با دقت بیشتری مطالب رو دنبال کنید ویرایش شده دی 92 توسط تیرداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در دی 92 بنده نگفتم از هوا میاد. ایشون داره میگه تمام قالب ایی که میگیره این مشکل رو داره. پس به احتمال زیاد به قالب ربطی نداره . من گفتم بصورت inline هست.یعنی ممکنه داخل خود ادیتور جوملا یک استایل واسه اون قسمت تعریف شده باشه یا به قول شما داخل فایل های php یا js باشه اما نه فایل های قالب بلکه ماژولی یا کامپوننتی چیزی. منتها چون داخل قسمت content هست احتمال اینکه به صورت دستی وارد شده باشه زیاده . پیشنهاد میکنم با دقت بیشتری مطالب رو دنبال کنید مشكل از قالب هست دوست عزيز چون تمامي قالب هايي كه ايشون گفتن تجاري هستند و ايشون رايگان دانلود كردند! و وقتي مشكل در تمامي قالب ها قرار دارد از ماژول يا كامپوننت يا كدي در اديتور جوملا نيست دوست من! در برخي موارد تجربه در حل مشكل تاثير بسياري داره!!!!! البته حدس شما هم قابل تحسين هست! موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) و وقتي مشكل در تمامي قالب ها قرار دارد از ماژول يا كامپوننت يا كدي در اديتور جوملا نيست دوست من! اگر ممکنه این نتیجه گیری رو از لحاظ فنی برای من توضیح بدین که چطور همچین اتفاقی میافته . برام جالب شد. بنده نگفتم از هوا میاد. ایشون داره میگه تمام قالب ایی که میگیره این مشکل رو داره. پس به احتمال زیاد به قالب ربطی نداره . من گفتم بصورت inline هست.یعنی ممکنه داخل خود ادیتور جوملا یک استایل واسه اون قسمت تعریف شده باشه یا به قول شما داخل فایل های php یا js باشه اما نه فایل های قالب بلکه ماژولی یا کامپوننتی چیزی. منتها چون داخل قسمت content هست احتمال اینکه به صورت دستی وارد شده باشه زیاده . پیشنهاد میکنم با دقت بیشتری مطالب رو دنبال کنید من یک اشتباه کردم. اونم اینه که این کد توی قسمت main content نیست. درواقع main content تموم شده. چون یه کامنت بالای اون خط هست که اشاره میکنه که main content تموم شده . ولی فکر کردم منظورش شروع main content هست ولی درواقع کامنت انتهایی هستش. این باعث میشه که گزینه پیشنهادی من در مورد محتوا درست نباشه . من حرفم رو پس می گیرم. <section id="t3-mainbody" class="container t3-mainbody"> <div class="row"> <!-- MAIN CONTENT --> <div id="t3-content" class="t3-content span12"></div> <!-- //MAIN CONTENT --> <div style="position: absolute; top: 0px; left: -8000px;"></div> </div> </section> البته پاسخ آقای صفرعلی در دو حالت مشکل رو حل میکنه. از توجه شما سپاسگذارم. ویرایش شده دی 92 توسط تیرداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در دی 92 نتيجه گيري بسيار واضح هست چون در تمامي قالب ها اونهم از شركت هاي متفاوت از ماژول ها و كامپوننت هاي "يكسان" استفاده نشده است!! موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 نتيجه گيري بسيار واضح هست چون در تمامي قالب ها اونهم از شركت هاي متفاوت از ماژول ها و كامپوننت هاي "يكسان" استفاده نشده است!! موفق باشيد خوب آخه ایشون داره می گه این قالب ها رو از سایت های مختلف گرفته . یعنی شما میگی یک نفر تمامی این قالب ها رو نال کرده و این تیکه رو به همشون اضافه کرده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در دی 92 دوست عزيز و گرامي در اكثر قالب هاي نال شده اين كد وجود دارد (با توجه به تجربه) حالا به شكل هاي مختلف يا توسط افراد مختلف! شما تمامي قالب هايي كه ايشون حتي اسمشون رو نگفته رفتين و با فايرباگ و اين افزونه ها ديدين كه دقيقا به همين شكل هست! به نظر ميرسه اين بحث شما داره از حالت سوال و جواب منطقي خارج ميشه، شما پاسخي براي اين مشكل ارسال نكردين و پاسخ شما به اين موضوع مشكلي رو حل نمي كنه تا وقتي آدرس اين كد مشخص نباشه و بي دليل دارين با من بحث مي كنين. در صورتي كه در مورد قالب هاي نال شده يا هر مبحث ديگري سوال يا ابهامي دارين در تايپك جديد مطرح كنيد. موفق باشيد 1 واکنش ها : m4mali نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) دوست عزيز و گرامي در اكثر قالب هاي نال شده اين كد وجود دارد (با توجه به تجربه) حالا به شكل هاي مختلف يا توسط افراد مختلف! شما تمامي قالب هايي كه ايشون حتي اسمشون رو نگفته رفتين و با فايرباگ و اين افزونه ها ديدين كه دقيقا به همين شكل هست! به نظر ميرسه اين بحث شما داره از حالت سوال و جواب منطقي خارج ميشه، شما پاسخي براي اين مشكل ارسال نكردين و پاسخ شما به اين موضوع مشكلي رو حل نمي كنه تا وقتي آدرس اين كد مشخص نباشه و بي دليل دارين با من بحث مي كنين. در صورتي كه در مورد قالب هاي نال شده يا هر مبحث ديگري سوال يا ابهامي دارين در تايپك جديد مطرح كنيد. موفق باشيد دوست عزیز جناب آقای امانی، من حرف شما رو قبول کردم. و گفتم که نظر بنده اشتباه بوده ازتون خواستم نظرتون رو توضیح بدین نگفتم که شما اشتباه میگین. باز هم از نظرات سازنده جنابعالی سپاس گذارم ویرایش شده دی 92 توسط تیرداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 با سلام قالبهای شرکتی که از دو زبانگی پشتیبانی میکنند معمولا در اکثر موارد برای فارسی زبانان بصورت کامل RTL نمیشوند و نیاز به بهینه سازی مجدد دارند در مورد مشکل مطرح شده در این تاپیک ، مشکل از جانب قالب هست اما همیشه هم اینطور نمیتونه باشه گاهی مواقع میتونه css یه افزونه هم روی قالب تاثیر بذاره ولی همچین موردی به ندرت پیش میاد باید کمی روی کدها شناخت و تجربه داشته باشید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : m4mali نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 بنده نگفتم از هوا میاد. ایشون داره میگه تمام قالب ایی که میگیره این مشکل رو داره. پس به احتمال زیاد به قالب ربطی نداره . من گفتم بصورت inline هست.یعنی ممکنه داخل خود ادیتور جوملا یک استایل واسه اون قسمت تعریف شده باشه یا به قول شما داخل فایل های php یا js باشه اما نه فایل های قالب بلکه ماژولی یا کامپوننتی چیزی. منتها چون داخل قسمت content هست احتمال اینکه به صورت دستی وارد شده باشه زیاده . پیشنهاد میکنم با دقت بیشتری مطالب رو دنبال کنید جناب آقای امانی بنده بابت این قسمت و پاسخ عجولانه خودم از شما عذرخواهی می کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در دی 92 با سلام کد زیر رو به انتهای یکی از فایلهای css قالبتون اضافه کنید section#t3-mainbody.container div.row div[style] { left: 0 !important; } موفق و پیروز باشید یا حق ممنون از پاسختون استاد ولی میشه بگید دقیقا کدوم فایل اینو بذارم؟؟؟ آخه خودم داخل templates/mgo/css/rtl/home-responsive.css گذاشتم ، ولی هیچ تاثیری نداشتش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 چون از فریمورک t3 دارین استفاده میکنید . می تونید داخل فولدر css یه فایل بسازین به اسم custom.css و این تغیرات رو توش بنویسن. این آخرین فایلی که تتوی این فریمورک لود میشه. فکر میکنم مشکل حل بشه. 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzin_blue 3 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) سلام دوستان . با عرض پوزش،قالب هایی که less هستند رو در کدوم قسمت کد آقای صفر علی رو اضافه کنیم؟! با تشکر ویرایش شده بهمن 92 توسط farzin_blue نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام دوست عزیز ، اینکه مشکلی در یک قالب با یه کد حل بشه دلیل بر این نیست که همون کد تو قالبهای دیگه هم جواب بده همونطور که ظاهر هر قالب با قالب دیگه متفاوته ، کدهاشون هم با همدیگر تفاوت دارند شما برای اینکه مشکلتون حل شه میبایست در تاپیک جدید سوالتون رو به همراه دموی آنلاین مطرح کنید ، درخدمتتون خواهیم بود موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر