ali2000 0 ارسال شده در اسفند 89 سلام راستش من کامپوننت rss ساز رو نصب کردم و تو صفحه گذاشتم ، حالا وقتی روش کلیک می کنم ، بجای نشون دادن rss صفحه ی php می آد ، تو php هم میگه permisiion تنظیم نیست . من تمامی بحث های سطح دسترسی رو خوندم ولی نمی دونم چرا بازم درست نشده ، آیا باید تمامی فولدرهایی رو که در قسمت تنظیمات جوملا گفته شده رو سطح دسترسی 777 بزارم یا که نه چون هر کاری می کنم rss درست نمی شه ؟راستش باید کامپوننت ها و ماژول ها رو 777 کنم !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز در صورت امکان یه دمو بدید و بفرمائید از چه افزونه ای استفاده میکنی (نام افزونه؟) با تشکر نیازی به تغییر در سطح دسترسی نیست(تغییر در سطح دسترسی فقط در موق نصب این افزونه لازمه و بعدازاون نیازی به تغییر نیست) اگر شما دسترسی همه پوشه ها رو به 777 تغییر بدی از نظر امنیتی سایتتون مشکل پیدا میکنه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali2000 0 ارسال شده در اسفند 89 من از ninja rss استفاده می کنم ، نمی دونم ولی چرا کار نمی کنه . آخه rss اصلی جوملا کار می کنه اما این نه ؟ اینم لینکش http://ninjaforge.com/index.php?option=com_ninjacentral&page=show_package&id=74&Itemid=236راستی این سایتو هم که جومینا ساخته ببینید ، rss هاش همین مشکل منو داره ؟ http://www.milad.asia/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز شما از JoomRSS استفاده کن ببین همین مشکل پیش میاد چون ممکنه ناقص نصب شده باشه میتونی یه بار حذف و دوباره نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali2000 0 ارسال شده در اسفند 89 اینکارو کردم ولی مشکل حل نشد ، اصلا قالب تابناک جومینا رو نصب کنید ، ببینید این قالب هم از همین استفاده کرده ، اتفاقا اون هم همین مشکلو داره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behzad 0 ارسال شده در اسفند 89 سلام من از قالب خبری ja_teline_iii_stable.v1.4 استفاده میکنم ، متاسفانه rss های سایت تو خیلی جاها نشون داده نمیشه ، جالب اینجاست که هر چی تو ادمین میگردم کامپوننت یا ماژول rss مربوطه رو پیدا نمیکنم که ببینم مشکل چیه . فقط بالای سایت سمت راست یه دونه دکمه rss هست که خروجیش میشه این که بعضی جاها محتویات رو نشون نمیده http://www.mahtabweb.com/index.php?format=feed&type=rss نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید behzad عزیز لطفا قوانین انجمن رو مطالعه و طبق آن عمل کنید! (سوالتون رو باید در تاپیک جدا گانه و بخش مربوطه مطرح می کردید) مسیر rss شما مدیریت سایت / کامپوننت ها / خبر خوان ها مدیریت سایت / امکانات / مدیریت ماژول ها / نمایش فیدها (mod_feed) در ضمن بسته به نوع قالب و موقعیت هاش می تونید ماژول rss خودتون رو در موقعیت دلخواه منتشر کنید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behzad 0 ارسال شده در اسفند 89 ممنون از راهنماییتون 1- من متوجه نشدم بخش مربوط به سوال من کدوم قسمته ، چون ظاهرا عنوان این تاپیک مشکل در آر اس اس بود که منم همین مشکل رو داشتم ، راهنمایی کنید ممنون میشم 2- این توضیحی که شما دادین مربوط به خبرخوان و باز کردن rss سایت های دیگه تو سایت خودمه ، من مشکلم اینه که rss سایت خودم رو میخوام بسازم و تو سایت های دیگه بزارم ، الان به مشکل خوردم و ظاهرا RSS سایت من خیلی جاها با مشکل نشون داده میشه و پلاگین خوب و قوی هم نتونستم نصب کنم که این مشکل رو حل کنه البته من از این قالب استفاده میکنم که یه کم متفاوته ja_teline_iii_stable.v1.4 ممنون میشم از لطفت. HTTP://WWW.MAHTABWEB.COM این هم آدرس سایتمه که در موردش مشکل دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر