farzin_blue 3 ارسال شده در دی 92 سلام دوستان من دنبال کامپوننتی می گردم که بتونم از طریق اون یک ناحیه کاربری ایجاد کنم و کاربر وقتی وارد ناحیه می شه بتونه فرم ارسال کنه و لیست فرم هایی که ارسال کرده برای کاربر قابل مشاهده باشه. لطغا راهنماییم کنید که از چه کامپوننت هایی استفاده کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما ناحیه کاربری رو می تونید با cb درست کنید ساخت و ارسال فرم هم با rsform می تونید اکی کنید. 1 واکنش ها : farzin_blue نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzin_blue 3 ارسال شده در دی 92 درود بر شما ناحیه کاربری رو می تونید با cb درست کنید ساخت و ارسال فرم هم با rsform می تونید اکی کنید. سلام دوست عزیز خوب من cb رو نصب کنم ناحیه کاربری ایجاد میشه.حالا مشکلم اینه کاربر میاد فرم رو پر می کنه من میخوام کاربر که میاد تو پروفایلش فرم هایی رو که تا حالا ارسال کرده رو مشاهده کنه. ممنون می شم یه راهنمایی دقیق کنید.خیلی لازم دارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما والا یادم نمیاد ار اس فرم این قابلیت رو داشته باشه که هر کسی فقط فرم های ارسال شده ی خودش رو بتونه ببینه یا نه باید جستجو کنید ولی به نظرم باید براتون اختصاصی نوشته بشه 1 واکنش ها : farzin_blue نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzin_blue 3 ارسال شده در دی 92 درود بر شما والا یادم نمیاد ار اس فرم این قابلیت رو داشته باشه که هر کسی فقط فرم های ارسال شده ی خودش رو بتونه ببینه یا نه باید جستجو کنید ولی به نظرم باید براتون اختصاصی نوشته بشه سلام یعنی هیچ کامپوننت دیگری نیست که بشه چنین امکانی رو داشته باشه؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر