azam_a 0 ارسال شده در دی 92 با سلام،ببخشید من یه سایت خبری دارم که میخوام توی صفحه اصلی مطالب رو لیست کنه ، حالا با یکم توضیحات و تصاویرش و لینک ادامه مطلب داشته باشه به صفحه ای که کل مطلب رو نشون میدهبه اینصورت که همه کاربران خلاصه مزلب ها رو در صفحه اصلی ببینند ولی وقتی لینک ادامه مطلب زده میشه برای دیدن همه خبر از اونها خواسته بشه که عضو بشن و مبلغی رو به حساب بریزن تا این احجازه داده بشه.از ماژول adianews استفاده کردم ولی همه ماژولهای از این دست جایی برای تعیین اینکه "فقط کاربر عضو بتونه خبر رو ببینه " ندارن!ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در دی 92 دقيق نميدونم اما فكر مي كنم با استفاده از كامپوننت rsmembership و تغيير سطح دسترسي اين امكان وجود داشته باشه! 1 واکنش ها : azam_a نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در دی 92 سلام افزونه pay per download یکی از قابلیت هاش همینه، در نت جستجو کنید شاید پیدا کنید 1 واکنش ها : azam_a نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما مطالب را برای اعضا قرار بدید (آموزش آن بارها داده شده) سپس همان طور که همکار محترم اقای امانی فرمودند rsmembership گزینه مناسبی است. وقتی برای اعضا قرار بدید دیگر کاربر عادی نمی تواند وارد شود. rsmembership هم کارش این است که تا پولی به حساب نیاید به کاربر اجازه نمی دهد ارتقا سطح پیدا کند. فقط یادتان نرود هنگام استفاده از این کامپوننت باید ثبت نام جوملا را ببندید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azam_a 0 ارسال شده در دی 92 ممنون ، برای اون قسمتی که می خوام مطالب توی صفحه اصلی نشون داده بشه و بعد ادامه مطلبش بره توی صفحه ای که فقط اعضا ببینند ، ماژول AiDaNews جوابگوست برای حق اشتراکش هم Rsmembership رو میخرم از نظر شما از کجا بخرم که بانک ملتش هم داشته باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 با سلام داخل نت جستجو کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر