bitabazrgari 0 ارسال شده در دی 92 سلام دوستان من یه مشکل پیدا کردم،تو صفحه اول سایتم یه قسمت دارم به اسم اخبار جدید،وقتی روی ادامه مطلب کلیک میکنم ،مطلب کامل رو در همون صفحه ی اول پایین صفحه نشون میده ولی من میخوام تو یه صفحه دیگه نشون بده،اول درست بود نمیدونم چی شده که این طوری شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در دی 92 اگر بتوني دمو آنلاين بذاري خيلي بهتره! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bitabazrgari 0 ارسال شده در دی 92 اگر بتوني دمو آنلاين بذاري خيلي بهتره! سلام رو لوکال کار میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 وقتی روی ادامه مطلب کلیک میکنم ،مطلب کامل رو در همون صفحه ی اول پایین صفحه نشون میده ولی من میخوام تو یه صفحه دیگه نشون بده با سلام منظورتون از صفحه دیگه ، چیه ؟ منظورتون اینه که تو یه صفحه ، بدون ماژولها نمایش داده بشه ؟ یک اسکرین شات قرار بدید و روی اون مشخص کنید منظورتون چیه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر