yasharhi 0 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) من یک قالب در لوکال نصب کردم که چندین جاش ارور میده ارورها : Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\hg\plugins\content\jw_disqus\jw_disqus.php on line 57 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\hg\modules\mod_hg_processsteps\tmpl\default.php on line 5 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\hg\plugins\content\jw_simpleImageGallery\jw_simpleImageGallery.php on line 31 Strict Standards: Non-static method TplHelper::w3c() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in C:\xampp\htdocs\hg\templates\kallyas\helper.php on line 314 ویرایش شده دی 92 توسط yasharhi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما نسخه جوملا با نسخه قالب یکی هست؟ اطمینان حاصل کنید 1 واکنش ها : yasharhi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yasharhi 0 ارسال شده در دی 92 درود بر شما نسخه جوملا با نسخه قالب یکی هست؟ اطمینان حاصل کنید بصورت quic start نصب کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 با سلام خطاهایی که از نوع Strict Standards هستند مربوط به نحوه کانفیگ شدن سرورتون میشه و معمولا" مشکلی هم ایجاد نمیکنند با توجه به اینکه در لوکال سایتتون قرار داره میتونید مطابق آموزش زیر از ومپ سرور استفاده کنید http://forum.joomina.ir/topic/19482-%D9%87%D8%AF%DB%8C%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D9%88-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D9%80%D9%80%D9%80/ راه دیگر آنست که نمایش پیامهای خطا را غیرفعال کنید البته ممکن است روی هاست این مشکلات رو نداشته باشید که باز هم به نحوه کانفیگ هاستتون برمیگرده موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر