alikarimi8 23 ارسال شده در دی 92 با سلام من میخوام یک دایو رو که در داخل یک دایو دیگست از لحاظ ارتفاع دقیقا در وسط دایو پدرش قرار بگیره؟ مثلا یک دایور header دارم که دایو در آن دایو menu قرار دارد من میخام منو دقیقا بیاد وسط هدر(از لحاظ ارتفاع)با margin بصورت دستی وتقریبی میشه اما میخام دقیق باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) درود بر شما پروپرتی margin:0 auto; دادید؟ عمل نکرد؟ ویرایش شده دی 92 توسط محمدحسین میری 1 واکنش ها : alikarimi8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در دی 92 درود بر شما پروپرتی margin:0 auto; دادید؟ عمل نکرد؟ خیر عمل نکرد لینک میدم تست کنید لطفا! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما شرمندم متن تون رو خوب نخوندم فکر کردم از لحاظ عرضی می فرمایید برای ارتفاع تو css من پروپرتی نمی شناسم که مثل عرض بیاد کامل وسط قرار بده باید ترفتند بکار ببرید. با margin هم میشه انجام داد. ارتفاع دایو پدر رو عددی تعیین کنید و به یاد داشته باشید. حال ارتفاع دایو والد + margin با + margin پایین = با هم دقیقن هم اندازه ارتفاع دایو والد شوند. به همین آسانی. مجدد هم عرض می کنم اینا فقط ترفتند هستند و باید خیلی دقت کنید درست انجا بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) بنظرم باید از جاوا اسکریپت استفاده کنی من اینجا آپلود کردم کد رو به همراهhtml و css http://cssdeck.com/labs/full/d7nliq3a ویرایش شده دی 92 توسط تیرداد 1 واکنش ها : alikarimi8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر