karbar 3 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) یک سایت جوملا 2.5 رو با آکیبا بک آپ گرفتم و روی سرور انتقال دادم خیلی تلاش کردم ولی هنوز بالا نیومده تنظیمات configuration.php علی الظاهر درسته <?php class JConfig { var $offline = '0'; var $offline_message = '----'; var $display_offline_message = '1'; var $offline_image = ''; var $sitename = 'ظ…ظˆط³ط³ظ‡ ع©غŒظ…غŒط§غŒ ظ…ط¹ط±ظپطھ'; var $editor = 'tinymce'; var $captcha = '0'; var $list_limit = '20'; var $access = '1'; var $debug = '0'; var $debug_lang = '0'; var $dbtype = 'mysqli'; var $host = 'localhost'; var $user = 'kmarefat_user14'; var $password = '*****'; var $db = 'kmarefat_joomla14'; var $dbprefix = 'dm9bp_'; var $live_site = 'http://kmarefat.ir'; var $secret = 'mBroO9E0u6j0wjex'; var $gzip = '0'; var $error_reporting = 'default'; var $helpurl = 'http://help.joomla.org/proxy/index.php?option=com_help&keyref=Help{major}{minor}:{keyref}'; var $ftp_host = '127.0.0.1'; var $ftp_port = '21'; var $ftp_user = ''; var $ftp_pass = ''; var $ftp_root = ''; var $ftp_enable = '0'; var $offset = 'UTC'; var $offset_user = 'UTC'; var $mailer = 'mail'; var $mailfrom = 'info@kmarefat.ir'; var $fromname = 'ظ…ظˆط³ط³ظ‡ ع©غŒظ…غŒط§غŒ ظ…ط¹ط±ظپطھ'; var $sendmail = '/usr/sbin/sendmail'; var $smtpauth = '0'; var $smtpuser = ''; var $smtppass = ''; var $smtphost = 'localhost'; var $smtpsecure = 'none'; var $smtpport = '25'; var $caching = '0'; var $cache_handler = 'file'; var $cachetime = '15'; var $MetaDesc = ''; var $MetaKeys = ''; var $MetaTitle = '1'; var $MetaAuthor = '1'; var $robots = ''; var $sef = '1'; var $sef_rewrite = '0'; var $sef_suffix = '0'; var $unicodeslugs = '0'; var $feed_limit = '10'; var $log_path = '/home/kmarefat/public_html/logs'; var $tmp_path = '/home/kmarefat/public_html/tmp'; var $lifetime = '15'; var $session_handler = 'database'; var $MetaRights = ''; var $MetaVersion = '0'; var $sitename_pagetitles = '0'; var $force_ssl = '0'; var $feed_email = 'author'; var $cookie_domain = ''; var $cookie_path = ''; var $legacy = '0'; var $xmlrpc_server = '1'; var $debug_db = '0'; } آدرس سایت رو که میزنم برای من هیچی نمیاره اما انگار از همه خیلی جاهای دنیا خطای 500(InternalServerError) :میده r.h-t.co/a8e655e4-ae78-e311-93f2-00155d36955e فایل .htaccess رو هم پاک کردم درست نشد لطفا در این مورد راهنمایی کنید با تشکر ویرایش شده دی 92 توسط karbar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 با سلام مشکل از همین فایل کانفیگ هستش چون تو جوملای 2.5 متغیرهای فایل کانفیگ بصورت public تعریف میشن در صورتی که در کد های بالا همانند جوملا 1.5 بصورت var تعریف شده اند فایل کانفیگ رو از نو بسازید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : karbar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar 3 ارسال شده در دی 92 ضمن تشکر از شما var همه ها رو با public جایگزین کردم الان وقتی قالب رو ازjm_ariseبه قالب دیگه ای مثل BEEZتغییر میدم صفحه رو نشون میده ولی من میخوام با همون فالب jm_ariseکه البته فارسیه و بنام قالب رایگان طلوع هستشسایت بالا بیادلطفا راهنمایی کنیدبا تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما درون مدیریت قالب ها روی قالب مورد نظر ست می کنید چه واکنشی می دهد؟ چه خطایی می دهد؟ 1 واکنش ها : karbar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar 3 ارسال شده در دی 92 درون مدیریت بدون هیچ مشکلی قبول می کند ولی در ظاهر سایت صفحه سفید است و هیچ چیزی نشان نمی دهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما نمایش خطا را فعال کنید به مدیریت هاست بگید فعالش کنه 1 واکنش ها : karbar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر