lotfi.mcitp 1 ارسال شده در دی 92 سلام من یه وب سایت راه اندازی کردم و یه فالب فارسی خبری نصب کردم و میخوام جای رو با یکی دیگه عوض کنم منظورم تغییر موقعیت ماژول نیست فقط میخوام کهposition یه موقعیت رو جای یه موقعیت دیگه بزارم و اون یکی رو بزارم جای این یه عکس هم گذاشتم که بهتر متوجه منظورم بشید پیشاپیش متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 92 سلام برای اینکار کافیه کدهای مربوط به دو موقعیت رو در فایل ایندکس قالب جابجا کنید کد مربوط به موقعیت باید شبیه این باشه <jdoc:include type="modules" name="left" style="xhtml"/> 1 واکنش ها : lotfi.mcitp نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lotfi.mcitp 1 ارسال شده در دی 92 سلام برای اینکار کافیه کدهای مربوط به دو موقعیت رو در فایل ایندکس قالب جابجا کنید کد مربوط به موقعیت باید شبیه این باشه <jdoc:include type="modules" name="left" style="xhtml"/> ممنون که جواب دادین ولی فایل ایندکس رو قبلا دیدم همه موقعیت ها کدش هست البته یه ذره با اینی که نوشتین فرق داره ولی نیستش left و right یعنی توی یه فابل دیگه ممکنه باشه من کدای داخل ایندکس رو میفرستم یه نگاهی بندازین ممنون میشم index.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohamad_ir 1 ارسال شده در دی 92 این کار رو میشه با نرم افرار انجام داد جابجایی و تغییر اندازه ... با موس و نا با تغییر سورس فایل. یعنی با یه نرم افزار باز کنیم و تغغیر بدیم چون با کدها و برنامه نویسی اشنایی ندارم و راحتی کار میخواستم.ممنون. 1 واکنش ها : lotfi.mcitp نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lotfi.mcitp 1 ارسال شده در دی 92 این کار رو میشه با نرم افرار انجام داد جابجایی و تغییر اندازه ... با موس و نا با تغییر سورس فایل. یعنی با یه نرم افزار باز کنیم و تغغیر بدیم چون با کدها و برنامه نویسی اشنایی ندارم و راحتی کار میخواستم.ممنون. منظور شما دریم ویوره؟ حالا کدوم فایل قالب رو تو نرم افزار باید باز کنم تا قالب رو نشون بده و بتونم جابجا کنم؟ ----------------------------------------------------------------------------------------------- سلام برای اینکار کافیه کدهای مربوط به دو موقعیت رو در فایل ایندکس قالب جابجا کنید کد مربوط به موقعیت باید شبیه این باشه <jdoc:include type="modules" name="left" style="xhtml"/> جناب دفاعی دیگه پیگیر سوال ما نشدید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما باید چنین کدی که گفته شد باشه. در فایل های php دیگری جستجو کنید 1 واکنش ها : دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lotfi.mcitp 1 ارسال شده در دی 92 درود بر شما باید چنین کدی که گفته شد باشه. در فایل های php دیگری جستجو کنید خیلی گشتم پیدا نکردم متاسفانه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 92 سلام شما مدیریت هاست و جوملاتون رو پیام خصوصی بذارید تا بررسی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر