mrkheyrandish 0 ارسال شده در دی 92 با سلام من فرم نظرخواهی JooComments را نصب کرده ام و Content - JooComments و plg_system_joocomments آن را فعال نموده ام و تنظیمات مربوط ب نظرخواهی را هم انجام داده ام ، ولی هیچ فرمی در صفحاتم مشاهده نمی کنم . مشکل من از کجا می باشد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadirayaneh 34 ارسال شده در دی 92 سلام دوست عزیز با کسب اجازه از محضر اساتید بزرگوار وقتی مطلبت رو نوشتی و آماده کردی در قسمت ویرایشگر پایین ویرایشگر گزینه ای به عنوان جی کامنت فعال و یکی هم به عنوان جی کامنت غیر فعال وجود داره اگه میخوای برای مطلبت نظر سنجی بزاری باید جی کامنت فعال رو بزنی اگر هم نمیخوای که دیگه جی کامنت غیر فعال رو کلیک میکنی موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در دی 92 باید توی تنظیمات کامپوننت مجموعه هایی که قراره فرم دیدگاه فعال باشه و انتخاب کنی . با این کار دیگه نیازی نیست تا برای هر مطلب از این دکمه ها استفاده کنی ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrkheyrandish 0 ارسال شده در دی 92 سلام دوست عزیز با کسب اجازه از محضر اساتید بزرگوار وقتی مطلبت رو نوشتی و آماده کردی در قسمت ویرایشگر پایین ویرایشگر گزینه ای به عنوان جی کامنت فعال و یکی هم به عنوان جی کامنت غیر فعال وجود داره اگه میخوای برای مطلبت نظر سنجی بزاری باید جی کامنت فعال رو بزنی اگر هم نمیخوای که دیگه جی کامنت غیر فعال رو کلیک میکنی موفق باشی با سلام این جی کامنت که شما فرمودید را اصلا نداره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrkheyrandish 0 ارسال شده در دی 92 باید توی تنظیمات کامپوننت مجموعه هایی که قراره فرم دیدگاه فعال باشه و انتخاب کنی . با این کار دیگه نیازی نیست تا برای هر مطلب از این دکمه ها استفاده کنی ! با سلام به چه صورت باید انتخاب نمود ، من چیزی پیدا نکردم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما مجموعه در قسمت تنظیمات جی کامنت قرار دارند. به وضوح قابل نمایش هستند. با داشتن ctrl همه را انتخاب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر