mnkh97 7 ارسال شده در دی 92 با سلام یه سایتی هست با جوملا 2.5 که ایندکس نصبتا خوبی در گوگل داره حالا می خوام یه قالبی را نصب کنم بصورت quickstart چه جوری می تونم این کار را انجام بدم بدون اینکه ایندکسها در گوگل از بین بره و کاربران همچنان بتوانند با همان نتایج قبلی گوگل به سایت وارد شوند و مشکلی در سئو سایت پیش نیاد؟؟؟!؟؟؟ اگر هم بخوام خود قالب را جداگانه نصب کنم از یه سری ماژولها استفاده می کنه که ماژولهاش برای دانلود نیستن!!! چه جوری می تونم از quickstart ماژولها را استخراج کنم!؟!؟!؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) با سلام یه سایتی هست با جوملا 2.5 که ایندکس نصبتا خوبی در گوگل داره حالا می خوام یه قالبی را نصب کنم بصورت quickstart چه جوری می تونم این کار را انجام بدم بدون اینکه ایندکسها در گوگل از بین بره و کاربران همچنان بتوانند با همان نتایج قبلی گوگل به سایت وارد شوند و مشکلی در سئو سایت پیش نیاد؟؟؟!؟؟؟ اگر هم بخوام خود قالب را جداگانه نصب کنم از یه سری ماژولها استفاده می کنه که ماژولهاش برای دانلود نیستن!!! چه جوری می تونم از quickstart ماژولها را استخراج کنم!؟!؟!؟ با تشکر درود بر شما. خوب معمولا کنار همون بسته quickstart هست. اگر نبود از قسمت ماژول ها (module manager) نام ماژول مربوطه را بیابید. در ضمن بدون در نظر گرفتن مسائل سئو . نصب کردن این بسته ها را مخصوصا بسته های نال شده به شما پیشنهاد نمی کنم. ویرایش شده دی 92 توسط تیرداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.lvlrf 32 ارسال شده در دی 92 درود بر شما. خوب معمولا کنار همون بسته quickstart هست. اگر نبود از قسمت ماژول ها (module manager) نام ماژول مربوطه را بیابید. در ضمن بدون در نظر گرفتن مسائل سئو . نصب کردن این بسته ها را مخصوصا بسته های نال شده به شما پیشنهاد نمی کنم. درود، نسخه نال چی عست؟ آیا میشه فایل های مربوط به ماژول رو کپی کنیم در سایتمون و از پایگاه داده بک آپ بگیریم و پیشوندش رو عوض کنیم؟ اینطوری ماژول در سایت ما اجرا خواهد شد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 درود، نسخه نال چی عست؟ آیا میشه فایل های مربوط به ماژول رو کپی کنیم در سایتمون و از پایگاه داده بک آپ بگیریم و پیشوندش رو عوض کنیم؟ اینطوری ماژول در سایت ما اجرا خواهد شد؟ درود شما اون بسته quickstart رو روی local نصب کنید. بعد برین داخل مدریت ماژول ها، ماژول مورد نظر رو باز کنید . اسم ماژول رو اونجا پیدا میکنید. بعد برین توی سایت خود جوملا قسمت extensions ماژول مربوطه رو پیدا کنید. بعد هم روی سایت اصلی نصب کنید. راه های دیگه هم هست. اما این بهترین راهه بنظرم 1 واکنش ها : mr.lvlrf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود، نسخه نال چی عست؟ آیا میشه فایل های مربوط به ماژول رو کپی کنیم در سایتمون و از پایگاه داده بک آپ بگیریم و پیشوندش رو عوض کنیم؟ اینطوری ماژول در سایت ما اجرا خواهد شد؟ درود بر شما اگر بدرستی انجام دهید بله اجرا خواهد شد. 1 واکنش ها : mr.lvlrf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر