yasharhi 0 ارسال شده در دی 92 من می خواهم یک قالب جوملا رو فارسی کنم ولی یک مشکل دارم و اون هم اینه که چندین فایل CSS داره و حالا موندم کدوم رو باید RTL کنم ؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در دی 92 من می خواهم یک قالب جوملا رو فارسی کنم ولی یک مشکل دارم و اون هم اینه که چندین فایل CSS داره و حالا موندم کدوم رو باید RTL کنم ؟! میشه گفت 95٪ قالب های منتشر شده فایل سی اس اس شون گزینه template.css هست اما برای اطمینان دمو سایتتون رو قرار بدید تا معلوم بشه کدوم یکی هست 1 واکنش ها : yasharhi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yasharhi 0 ارسال شده در دی 92 http://growbs.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در دی 92 دوست عزيز نميشه گفت با rtl كردن يكي از اين فايل ها قالب شما كاملا rtl ميشه، بايد همه رو تغيير بدين. از firebug يا webdeveloper استفاده كنيد تا تشخيص بدين استايل هر بخش در كدوم فايل قرار داره... موفق باشيد 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و yasharhi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در دی 92 اگر میخواهی قالبت کاملا راست چین بشه در عکس زیر سه تا را علامت زدم که باید rtl کنی یکیشون مربوط به ماژول هاست و دوتای دیگه مروبط به خود قالبه 1 واکنش ها : yasharhi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر