samiraaaa 3 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) سلام دوستای خوبم اول از همه تشکر می کنم بخاطر همه ی کمک هاتون می خواستم ببینم کدی رو میشه توی فرم ساز آر اس فرم اضافه کرد که رکوردهای ثبت شده توی فرم رو بعد از یه تاریخ مشخصی از دیتابیس حذف کنه؟! مثلا داده هایی که 10 روز یا بیشتر از تاریخ ثبتشون گذشته اتوماتیک از دیتابیس حذف بشن! ویرایش شده دی 92 توسط samiraaaa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما باید با cron job کار کنید.دستور mysql بنویسید و تنظیمش کنید. mysql و php مسلط هستید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiraaaa 3 ارسال شده در دی 92 درود بر شما باید با cron job کار کنید.دستور mysql بنویسید و تنظیمش کنید. mysql و php مسلط هستید؟ سلام؛ با rsform میخوام این کارو انجام بدم مسلط که نیستم اما یه چیزهایی بلدم توی rsform یه جایی داره واسه دستورات جاوا و sql و... از اونجا میشه کاری کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما شدن یا نشدنش رو امتحان نکردم ببینیم از اونجا میشه به دیتابیس وصل شد یا نه اما اگر از آنجا هم بشه باید هر بار فرم پر و ارسال بشه اون دستور کار می کند. شاید روزی 100 بار کد اجرا شود شاید اگر تا 20 روز فرم ارسال نشود قائدتن کد مورد نظر اجرا نمی شود. امیدوارم متوجه شده باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiraaaa 3 ارسال شده در دی 92 درود بر شما شدن یا نشدنش رو امتحان نکردم ببینیم از اونجا میشه به دیتابیس وصل شد یا نه اما اگر از آنجا هم بشه باید هر بار فرم پر و ارسال بشه اون دستور کار می کند. شاید روزی 100 بار کد اجرا شود شاید اگر تا 20 روز فرم ارسال نشود قائدتن کد مورد نظر اجرا نمی شود. امیدوارم متوجه شده باشید ببینید؛ من میخواهم مثلا امروز یه نفر فرم رو تکمیل کرده و ارسال کرده، اطلاعاتی که از شخص دریافت کرده ام تا 20 روز وجود داشته باشه و مثلا بعد از 20 روز که از زمان ارسال اطلاعات گذشت، اطلاعات ارسالی منقضی بشه! مثلا یه فرم ثبت سفارش رو تصور کنید، کاربری اومده امروز این فرم رو تکمیل کرده حالا میخوام تا 20 روز، اطلاعاتش توی ادمین وجود داشته باشه و روز 21 ام اطلاعاتی که این کاربر از طریق تکمیل فرم ارسال کرده، از بخش مدیریت جوملا (یا همون دیتابیس) حذف بشه! یعنی روز 21 ام دیگه چنین رکوردی وجود نداشته باشه! اطلاعات ارسالی کاربران؛ تاریخ انقضا داشته باشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 92 با سلام با اطلاعات بنده دو راهکار بیشتر ندارید دستی حذف کنید . توست کد نویسی و cronjab // میتونید تعریف کنید که cronjab هر روز یک بار اجرا بشه و باقی ماجرا --- حتما باید با sql و php درحداقل در حد متوسط اشنا باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiraaaa 3 ارسال شده در دی 92 با سلام با اطلاعات بنده دو راه-ک ار بیشتر ندارید دستی حذف کنید . توست کد نویسی و cronjab // میتونید تعریف کنید که cronjab هر روز یک بار اجرا بشه و باقی ماجرا --- حتما باید با sql و php درحداقل در حد متوسط اشنا باشید یا حق چطوری تعریف کنم که هروز چک کنه؟؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما آموزشش را در گوگل جستجو کنید باید به php مسلط باشید و همین طور به sql نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 این بحث رو دنبال کنیدHow can I use cron job in joomla?http://en.wikipedia.org/wiki/Cron#crontab_syntaxمی تونید به جای این کار از یکی از فانکشنهای پر کاربرد استفاده کنید و فانکشن مد نظرتون رو از طریق اون صدا کنید . به عنوان مثال هر دفعه که سایتتون بالا میاد اون اجرا بشه. شاید اینطوری ساده تر باشد 1 واکنش ها : samiraaaa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiraaaa 3 ارسال شده در دی 92 مرسی ولی خیلی متوجه نشدم! تازه گیج تر شدم! من واسه ار اس فرم میخوام ها!!! این بحث ظاهرا مربوط میشه مستقیم با دیتابیس! علاوه بر اون، من اطلاعاتم در سطح خیلی بالا نیست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) مرسی ولی خیلی متوجه نشدم! تازه گیج تر شدم! من واسه ار اس فرم میخوام ها!!! این بحث ظاهرا مربوط میشه مستقیم با دیتابیس! علاوه بر اون، من اطلاعاتم در سطح خیلی بالا نیست! درود ببینید آموزش این کاری که شما می خواین انجام بدین فکر نکنم به صورت کامل در مورد rs form وجود باشه. کاره خیلی سختی نیست. البته اگه نخواید قواعد mvc رو رعایت کنید و یا corn job بنویسید. یه تیکه کد php به همراه یک کوئری mysql که یک سری از ردیف ها رو با توجه به تاریخ حذف کنه، رو باید به جایی از سایتتون که خیلی زیاد استفاده میشه مثل صفحه اول سایتتون اضافه کنید. البته این کار واقعا اصولی نیست. اما کار شما رو راه میندازه. در مورد ارتباط با دیتا بانک در جوملا سرچ کنید. پیدا می کنید یه چیزایی . میتونید از کلاس های جوملا هم استفاده کنید میتونید هم خودتون مستقیما کانکشن بزنید. که گزینه اول پیشنهاد بنده است. ویرایش شده دی 92 توسط تیرداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر