elmo3542 1 ارسال شده در دی 92 با سلام دوستان عزیز من پلاگین T3 رو در سایتم به روزرسانی کردم و بعد از این کار، قالب کلا به هم ریخته راهی هست که بتونم به حالت قبل از به روز رسانی برگردم؟ متاسفانه نسخه پشتیبانی که دارم مربوط به 6ماه پیشه و اگه اون رو برگردونم، بسیاری از مطالبم از بین میره چون آشنائی ندارم هم نمیتونم از مطالب پشتیبان بگیرم و بعد از بازگرداندن بکاپ، اونا اضافه کنم کسی میتونه کمک کنه؟ آدرس سایت: savehonline.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در دی 92 با سلام دوستان عزیز من پلاگین T3 رو در سایتم به روزرسانی کردم و بعد از این کار، قالب کلا به هم ریخته راهی هست که بتونم به حالت قبل از به روز رسانی برگردم؟ متاسفانه نسخه پشتیبانی که دارم مربوط به 6ماه پیشه و اگه اون رو برگردونم، بسیاری از مطالبم از بین میره چون آشنائی ندارم هم نمیتونم از مطالب پشتیبان بگیرم و بعد از بازگرداندن بکاپ، اونا اضافه کنم کسی میتونه کمک کنه؟ آدرس سایت: savehonline.com با سلام یک قالب دیگر را پیش فرض قرار دهید ببینید ظاهر درست می شود! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما بگردید نسخه دی دیگری از این پلاگین را نصب کنید اگر از بسته نصبی گرفته اید دوباره همان پلاگینی که در بسته قرار دارد را نصب کنید 1 واکنش ها : elmo3542 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر