khalilonline 5 ارسال شده در بهمن 89 با سلام. ابتدا جا داره که از این پشتیبانی اموزش ها و....... که فراهم نموده اید قدردانی کنم. خوب بریم برای طراحی قالب: من ابتدا تو فتوشاپ فایل های گرافیکیم رو طراحی میکنم بعد تو دریم ویور با استفاده از لایه ها قالبم رو پیاده سازی میکنم بعد در قسمت هایی که میخوام ماژولهامو تعریف میکنم ولی من چنتا مشگل دارم ممنون میشم راهنمایی کنید: من تو فایل css فقط عکسها یی که طراحی کردم رو براش تعریف کنم ونمیدونم برای ماژولها و... باید از چه دستوری استفاده کنم. یعنی توی دریم ویور بیس کار رو پیاده میکنم ولی نمیدونم چیکار کنم برای جوملا از چه کد هاییی استفاده کنم. یه مثال میزنم واضح تر بفهمید: ببینید این عکسو در نظر بگیرید میخوام بدونم چیکار باید بکنم که وقتی ماژولی در اون موقعیت قرار میگیره دارای استیل باشه مثلا هدر ماژول لینک هاش و.... باید چیکارکنم ممنون میشم.: باتشکر. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در بهمن 89 شما باید از کدهای position دهنده جوملا استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iqo0o 0 ارسال شده در بهمن 89 با سلام. ابتدا جا داره که از این پشتیبانی اموزش ها و....... که فراهم نموده اید قدردانی کنم. خوب بریم برای طراحی قالب: من ابتدا تو فتوشاپ فایل های گرافیکیم رو طراحی میکنم بعد تو دریم ویور با استفاده از لایه ها قالبم رو پیاده سازی میکنم بعد در قسمت هایی که میخوام ماژولهامو تعریف میکنم ولی من چنتا مشکل دارم ممنون میشم راهنمایی کنید: من تو فایل css فقط عکسها یی که طراحی کردم رو براش تعریف کنم ونمیدونم برای ماژولها و... باید از چه دستوری استفاده کنم. یعنی توی دریم ویور بیس کار رو پیاده میکنم ولی نمیدونم چیکار کنم برای جوملا از چه کد هاییی استفاده کنم. یه مثال میزنم واضح تر بفهمید: ببینید این عکسو در نظر بگیرید میخوام بدونم چیکار باید بکنم که وقتی ماژولی در اون موقعیت قرار میگیره دارای استیل باشه مثلا هدر ماژول لینک هاش و.... باید چیکارکنم ممنون میشم.: باتشکر. یا حق سلام مثلا برای اینکه پشت تایتل منو ها عکس تعریف کنی باید از کد CSS [align=LEFT]} moduletable h3 . ...... ...... ...... ...... } موفق باشید.[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در بهمن 89 سلام یه قالب دانلود کن و دل رودش رو بیرون بریز فکر کنم اون وقت خودتون یاد میگرید و اشکالاتتون برطرف میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khalilonline 5 ارسال شده در اسفند 89 سلام مثلا برای اینکه پشت تایتل منو ها عکس تعریف کنی باید از کد CSS [align=LEFT]} moduletable h3 . ...... ...... ...... ...... } موفق باشید.[/align] بازم سلام آقا گل گفتین منظور من همین هستش در کل چنتا دستور هست میشه بگید مثلا برای قسمت هدر منو ها و..... همینی که دوست گلمون فرمودن باید از چه دستورایی استفاده کنم ممنون میشم لیست دستورارو بگید. یا حق. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز اگه سرچ میکردین تو انجمن بححث شده بود... این لینک سایتی است که آموزش طراحی قالب برای جوملا 1.5 میده...تو این سایت تمامیه المان ها و کدهای لازم برای قسمت های مورد نیاز را بطور کامل شرح داده و نوشته...امیدوارم کارتون را راه بیندازه http://www.compassdesigns.net/joomla-tutorials/joomla-15-template-tutorial نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khalilonline 5 ارسال شده در اسفند 89 سلام. مرسی از اینکه این سایت رو معرفی کردین ولی زبان اصلی بود. اگه میشه چنتا از اون مهماش رو برامون بگید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر