alihz2006 1 ارسال شده در دی 92 با سلام من به صورت دستی طبق کد زیر یک موقعیت روی هدر سایت ایجاد کردم ولی وقتی ماژول جستجو رو تو اون موقعیت منتشر می کنم اصلا نمیشه توش چیزی تایپ و سرچ کرد یا نمی تونم ماژول رو بچسبونم به سمت چپ هدر زیر ساعت.می دونم اشکال تو کد های موقعیت جدید هست ولی نمی دونم چطور درستش کنم . ممنون می شم راهنمایی و کمک کنید این کد های موقعیت جدید <style type="text/css"> body{ margin:0px; padding:0px; } .block{ margin:10px; width:auto; height:100px; float:left; color:#FFFFFF; } .block2{ margin:70px 0px 0px 0px; padding:auto; float:left; } </style> <?php if($this->countModules('search')) : ?> <div class="block"> <jdoc:include type="modules" name="search" style="xhtml" /> </div> <div class="block2"> <jdoc:include type="modules" name="search2" style="xhtml" /> </div> <?php endif; ?> این هم دموی سایت http://www.signaletalai.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) درود بر شما در templatedetails.xml موقعیت را تعریف کردید؟ ویرایش شده دی 92 توسط محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alihz2006 1 ارسال شده در دی 92 درود بر شما در templatedetails.xml موقعیت را تعریف کردید؟ بله تعریف شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر