40sec 28 ارسال شده در دی 92 با سلام کسی برای مدیریت ایمیل ها با mx records کار کرده؟ اگر مدیریت ایمیل هام رو به از این طریق به گوگل بدم آیا پاسخ های اتوماتی که بر فرض توسط فرمسازهایی چون rsform انجام میگیره توسط سرور گوگل انجام میشه؟ آیا ایمیل هایی که از مدیریت جوملا ارسال میشه دیگه به سرورم مربوط نمیشه؟ آیا کسی برام ایمیل میزنه دیگه هاست نقشی نداره؟ آیا اگر هاست دچار مشکل بشه همچنان ایمیل دریافت می کنم؟ ممنون میشم راهنمایی ام کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 92 سلام سئوالتون یه مقدار گنگه منظورتون فوروارد کردن هست؟ اگر بله باید بگم اینکار به این صورته که یک کپی ازایمیلی که در سی پنل ساختید مثلا info@yoursite.com به جی میلتون ارسال میشه نقش اصلی رو سرور خودتون بازی میکنه و اگر مشکل داشته باشه به طبع ایمیل هم مشکل پیدا میکنه اما اگر در مدیریت جوملا ایمیل مدیر رو جی میلتون بذارید تمام کارها توسط جی میل انجام میشه فرم تماس با ما و سایر موارد که به مدیر مرتبط هستند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
40sec 28 ارسال شده در دی 92 سلام سئوالتون یه مقدار گنگه منظورتون فوروارد کردن هست؟ اگر بله باید بگم اینکار به این صورته که یک کپی ازایمیلی که در سی پنل ساختید مثلا info@yoursite.com به جی میلتون ارسال میشه نقش اصلی رو سرور خودتون بازی میکنه و اگر مشکل داشته باشه به طبع ایمیل هم مشکل پیدا میکنه اما اگر در مدیریت جوملا ایمیل مدیر رو جی میلتون بذارید تمام کارها توسط جی میل انجام میشه فرم تماس با ما و سایر موارد که به مدیر مرتبط هستند متشکرم ولی البته منظورم فورواد نیست من خودم تمام ایمیل های سایتم رو از طریق pop3 جیمیل مدیرت می کنم و عملا دیگه به وبمیل سر نمی زنم اما مشکلم اینه که به هر حال خود جوملا روی سرور ایرانی که خریدم هست و گاهی ایمیلهایی که -برفرض فرمسازهای جوملا به صورت خودکار میفرستند- با تاخیر ارسال میشن امروز به مقاله ای رسیدم که توی تنظیمات mx records در هاست نوشته: mail.mydomian.com این رو میشه حذف کرد و به جاش چیز دیگری نوشت و به نظرم میرسه کلا ایمیل info@mydomain.com دیگه با سرورم ارتباطی نخواهد داشت و مستقیما هر ایمیلی که زده بشه یا ارسال بشه توسط جیمیل یا رکورد دیگه ای که وارد می کنم انجام میشه من چنین برداشتی از این دارم که نمی دونم درسته یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر