janaga 2 ارسال شده در دی 92 من خواستم افزونه تبادل پیام (UddeIm) رو نصب كنم. يه كه ارور داد. بعد تو بخش مديريت جوملا هر بخش كه خواستم برم ارور داد.از جوملا خارج شدم. الان كه يوزر و پس رو ميزنم اين ارور رو ميده چيكار كنم؟Fatal error: Call to undefined method JLanguage::getBackwardLang() in /home3/yorzaqou/public_html/components/com_uddeim/uddeimlib15.php on line 174 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 با سلام افزونه رو بطور کامل حذف کنید و آخرین نسخه آن را از سایت سازنده دانلود و نصب نمایید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
janaga 2 ارسال شده در دی 92 با سلام افزونه رو بطور کامل حذف کنید و آخرین نسخه آن را از سایت سازنده دانلود و نصب نمایید موفق و پیروز باشید یا حق میشه بگین چطوری باید حذفش کنم؟ از کجا باید بدونم فایل هاش دقیقا کجا هستن که برم حذفشون کنم. حالا پوشه ها رو میگردم و پیدا میکنم ولی تو جداول اصلا نمی دونم باید چیکار کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 با سلام اگر هنوز میتونید وارد مدیریت بشید از منوی افزونه ها گزینه مدیریت افزونه ها رو انتخاب کنید بعد وارد سربرگ مدیریت بشید و اجزای افزونه تون رو انتخاب کنید و حذف کنید اگر امکان ورود به مدیریت رو ندارید ، فایل xml افزونه رو بررسی کنید که کدام فایلها و پوشه ها را ایجاد میکنه و در مورد جداول هم ، حداقل یک رکورد در جدول extensions ثبت میشه و اگر جداول اختصاصی هم داشته باشه معمولا هم نام افزونه هست . البته اگر بتونید فایل sql افزونه رو بخونید بهتر میتونید جداول رو تشخیص بدید قبلش یه بک آپ بگیرید که اگر مشکلی ایجاد شد ، امکان بازگردانی داشته باشید !!! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
janaga 2 ارسال شده در دی 92 با سلام اگر هنوز میتونید وارد مدیریت بشید از منوی افزونه ها گزینه مدیریت افزونه ها رو انتخاب کنید بعد وارد سربرگ مدیریت بشید و اجزای افزونه تون رو انتخاب کنید و حذف کنید اگر امکان ورود به مدیریت رو ندارید ، فایل xml افزونه رو بررسی کنید که کدام فایلها و پوشه ها را ایجاد میکنه و در مورد جداول هم ، حداقل یک رکورد در جدول extensions ثبت میشه و اگر جداول اختصاصی هم داشته باشه معمولا هم نام افزونه هست . البته اگر بتونید فایل sql افزونه رو بخونید بهتر میتونید جداول رو تشخیص بدید قبلش یه بک آپ بگیرید که اگر مشکلی ایجاد شد ، امکان بازگردانی داشته باشید !!! موفق و پیروز باشید یا حق ممنون آقای صفرعلی. رفتم تمامی پوشه های افزونه ای که نصب کرده بودم و باعث این مشکل شده بود رو از داخل پوشه مربوطه در مدیریت هاستم پاک کردم. درست شد. ولی حذف جداول رو بلد نیستم. اگه جداول رو حذف نکنم که بعدا برام مشکل ایجاد نمیکنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما اول اینکه حجم دیتابیس تون رو بی خود مصرف می کنه. دوم اینکه اگر مجدد این افزونه رو نصب کنید از همین جداول استفاده می کنه و جداول جدید رو تزریق نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
janaga 2 ارسال شده در دی 92 درود بر شما اول اینکه حجم دیتابیس تون رو بی خود مصرف می کنه. دوم اینکه اگر مجدد این افزونه رو نصب کنید از همین جداول استفاده می کنه و جداول جدید رو تزریق نمیکنه امکانش هست حذف کردن جداول رو هم بهم یاد بدین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما از آب خوردن آسون تره جستجو کنید فقط یادتون باشه حتمن قبلن از کل دیتابیس تون یک بک آپ بگیرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر