broostai 1 ارسال شده در دی 92 سلام دوستان من یه سایت با قالب zt_atten و جوملا نسخه 2.5 درست کردم میخواستم مثلا با استفاده از جوملا باشه که سریع همه کارهاشو خودم انجام بدم ولی یه مشکل عجیب داره که چند روزه علافم کرده به این شکل که ساب منوی منوهای کشویی بالا سرجای خودش باز نمیشه و عملا دسترسی با موس بهش غیر ممکنه لطفا کسانی که بلدن یه نگاهی به این سایت به آدرس زیر بندازن اگر راه حل مشکلشو بلدن خانواده ای را از نگرانی برهانند! www.rahyabpositioning.com و منو: محصولات---رهیابهای آنلاین ماهوارهای---Skypoll ضمنا قسمت پایین صفحات هم که مربوط به کپی رایت شرکت zootemplate هست با اینکه من این قالب رو خریدم و تو سایت خود زوتمپلیت هم گفته شما میتونید نوشته خودتون رو جایگزین این متن کنید ولی نمیدونم کجاست همه cssها و فایلهای PHP قالب رو هم گشتم نبود با تشکر قبلی از راهنمایی شما 1 واکنش ها : samieei نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samieei 4 ارسال شده در دی 92 سلام اولی رو نمیدونم اما برا مشکل دوم یه سری به ماژول هات بزن واحتمالا یه ماژولی به نام کپی رایت داری که میتونی بری داخل اون ومتن رو به دلخواه تغییر بدی 1 واکنش ها : broostai نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 با سلام برای مورد اول کافیست در انتهای مسیر templates/zt_atten/css/template_rtl.css کد زیر را اضافه کنید div.megacol ul.mega-ul li.mega-li div.menusub_mega { margin: -31px 0 0 0 !important;} برای مورد دوم هم تنظیمات قالبتون رو هم بررسی کنید موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : broostai و topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
broostai 1 ارسال شده در دی 92 سلام با تشکر از آقایان سامی و مصطفی آقا دست گلت درد نکنه مشکل منوها با اضافه کردن اون کد حل شد... ولی من همه جای تنظیمات قالبو گشتم خودش یه جایی داره که نوشته در مورد کپی رایت هست ولی با غیر فعال کردن گزینهاش هیچ اتفاقی نمیفته ضمنا ماژولها رو هم بررسی کردم اصلا همهشونو غیر فعال کردم ببینم چی میشه ولی همچنان سایت با همون زیرنویس کپی رایت بالا میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما چند حال دارد. یا در فایل index.php قرار دارد. یا در فایل php دیگر قرار دارد. یا بصورت ماژول است یا در تنظیمات قالب. اصولن در فایل های php که مربوط به کپی رایت یا فوتر قالب هست قرار دارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samieei 4 ارسال شده در دی 92 معمولا به صورت یک ماژول است ،در برخی موارد از طریق مدیرت قالب ودر فایل اصلی قالب که با فرمت php است قابل حدف کردن است یه سری به آن بزنید و با استفاده از دکمه کنترل و اف در محیط صلی قالب دنبالش بگردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
broostai 1 ارسال شده در دی 92 همه فایلهای php رو توی فولدر تمپلیت زیر و رو کردم نبود تمام ماژولهارو هم غیرفعال کردم ولی فایده ای نداشت... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samieei 4 ارسال شده در دی 92 همه فایلهای php رو توی فولدر تمپلیت زیر و رو کردم نبود تمام ماژولهارو هم غیرفعال کردم ولی فایده ای نداشت... اگر دوست داشتید اطلاعات سایتتون رو تو پیام خصوصی بفرستید تا یه سعی بکنم موفق باشید 1 واکنش ها : broostai نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
broostai 1 ارسال شده در دی 92 اگر دوست داشتید اطلاعات سایتتون رو تو پیام خصوصی بفرستید تا یه سعی بکنم موفق باشید PM ارسال شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
broostai 1 ارسال شده در دی 92 بالاخره جاشو پیدا کردم برای اونهایی که احتمالا با این قالب همین مشکلو دارن templates/zt_atten/libs/layout/default.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر