alirezam50 25 ارسال شده در دی 92 سلام دوستان من میخوام بعضی از مطالب برای اعضا نمایش داده بشه (البته کامپوننت حق عضویت هم دارم ) یعنی بعد از خرید حق عضویت نمایش داده بشه چیکار کنم ؟ همون جایی که مطلب رو مینویسم سطح دست رسی رو اعضا کنم میشه ؟یا باید کار دیگه ای کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در دی 92 دوستان یه مشکل دیگه هم دارم .وقتی کاربری ثبت نام میکنه و حسابشو فعال میکنه نمیتونه وارد بشه .یعنی وقتی یوزر و پسورد کاربر جدید رو میزنم اخطار میده شما اجازه دسترسی به قسمت های خصوصی این سایت را ندارید و وارد نمیشه ولی از مدیریت کاربر ثبت شده .چجوری میتونم اینو بردارم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما طبق قوانین باید سوال هاتون رو در دو تاپیک متفاوت بپرسید سوال اول : کامپوننت حق ضویت را کامل اکی کنید. مطالب تون هم سطح دسترسی ادامه مطلب را روی اعضا قرار بدید. دیگر کاری نیاز نیست انجام بدید سوال دوم : احتمالن یا از تنظیمات کلی سطح دسترسی را دستکاری کردید یا در تنظبمات منوی کاربران نوع کاربر ثبت نامی را تغیر دادید. هر دو را چک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در دی 92 درود بر شما طبق قوانین باید سوال هاتون رو در دو تاپیک متفاوت بپرسید سوال اول : کامپوننت حق ضویت را کامل اکی کنید. مطالب تون هم سطح دسترسی ادامه مطلب را روی اعضا قرار بدید. دیگر کاری نیاز نیست انجام بدید سوال دوم : احتمالن یا از تنظیمات کلی سطح دسترسی را دستکاری کردید یا در تنظبمات منوی کاربران نوع کاربر ثبت نامی را تغیر دادید. هر دو را چک کنید 1- ادامه مطلب رو چجوری برای اعضا بزارم .موقع ایجاد مطلب یه گزینه دسترسی داره که تغیرش دادم کل مطلب نشون داده نمیشه .اونی که میگید رو از کجا باید درست کنم ؟ 2-گروه کاربران لاتین بود همه رو پاک کردم که فارسی جایگزین کنم که قاطی شد اکه آموزشی در این موضوع هست لطف کنید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما هنگام ایجاد مطلب سمت چپ در تب گزینه های مطلب گزینه ای به نام "نمایش لینک های مخصوص اعضاء" وجود دارد. روی بلی قرار بدید سطح دسترسی را هم روی ثبت نام شده قرار بدید. 2 : یعنی شما public registred special رو پاک کردید؟ درست متوجه شدم؟ اینا رو پاک کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در دی 92 درود بر شما هنگام ایجاد مطلب سمت چپ در تب گزینه های مطلب گزینه ای به نام "نمایش لینک های مخصوص اعضاء" وجود دارد. روی بلی قرار بدید سطح دسترسی را هم روی ثبت نام شده قرار بدید. 2 : یعنی شما public registred special رو پاک کردید؟ درست متوجه شدم؟ اینا رو پاک کردید؟ بله پاک کردم که جایگزینش فارسی بنویسم عمومی اعضا نویسنده مدیریت که قاطی شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در دی 92 لینک مخصوص اعضا وجود نداره .عکسش پیوست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما ترجمه ها فرق دارد. بنده برای ترجمه جومینا را نوشتم. همان نمایش لینک های غیر مجاز است که در تصویر موجود است. برای گروه های کاربر هم از یک جوملایی که دسترسی هایش تغیر نکرده یکی یکی گروه ها را کپی کنید( ببینید هر گروه در جوملای خام چه سطح دسترسی دارند در جوملای خود هم اعمال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در دی 92 شما گفتید هنگام ایجاد مطلب درود بر شما هنگام ایجاد مطلب سمت چپ در تب گزینه های مطلب گزینه ای به نام "نمایش لینک های مخصوص اعضاء" وجود دارد. روی بلی قرار بدید سطح دسترسی را هم روی ثبت نام شده قرار بدید. نمیشه موقع ایجاد منو یا مجموعه این کار رو کرد که کلی باشه دیگه برای هر مطلب این کار رو نکنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما میشه این کار را کرد باید در تنظیمات مطلب این گزینه را روی بلی قرار دهید و در هر مطلب این گزینه را دست نزنید(زیرا بصورت خود کار روی "استفاده از تنظیمات سراسری" قرار دارد. یعنی از تنظیمات مطلب می خواند و به ارث می برد) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر