alireza10025 6 ارسال شده در دی 92 با سلام من امروز یک فایل در پوشه tmp داشتم به حجم 56 مگابایت که آنرا پاک کردم اما 1 ساعت بعد دوباره ایجاد شده بود که نام آنرا در زیر می بینید: site-files-13921011212155-www.negarstan.com.zip مشکل از کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در دی 92 كامپوننت پشتيبان گيري akeeba رو روي جوملا نصب داري؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در دی 92 با سلام خیر قربان، قیلا یک مورد داشتم اما آنرا ماه ها قبل پاک کردم البته آن مورد اسمش DataSafe PRO بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما البته اصول کار این است که پشتیبان گیر ها باید در پوشه ی administrator فایل را قرار دهند مگر شما مسیر آن را تغیر بدید. شما این فایل را باز کنید ببینید چیست. احتمالن باید بک آپ هاست تون باشه. کامپوننت دیگری نصب شده ندارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر