aradfa 0 ارسال شده در بهمن 89 سلام و خسته نباشید خدمت مدیران جومیـنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا دوستان من جومینا 1.6 دانلود کردم و به خاطر محدودیت های حجمی هاست رایگان به 4 قسمت تقسیم کردم و آپلود کردم و بعد از نصب و آن زیپ کردم، ولی وارد صفحه نصب نمی شود.www.aradfa.ir مشکل از چیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید اول از همه اینکه اگر می خواهید جدی با جوملا یا هر سیستم دیگری کار کنید از هاست رایگان استفاده نکنید چون به خاطر محدودیتهایی که ادمین سرور اعمال می کنه دچار مشکل خواهید شد... دوم اینکه پک جوملا رو به هر طریقی که منتقل می کنید باید دقت داشته باشید بطور کامل به هاستتون منتقل بشه... سوم اینکه حالا هنگام ورود به installation چه پیامی می ده؟ پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aradfa 0 ارسال شده در بهمن 89 ممنون از پشتی بانی خوبتون من آدرس سایت براتون گذاشتم اگه می شه خودتون نگاه کنید من یوزر و پسورد هاست براتون می زارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aradfa 0 ارسال شده در بهمن 89 سبازم سلام و خسته نباشید. مشکل فهمیدم فقط نیاز به کمک دارم . ممخنون می شم اگه کمکم کنین. من از با دایالاپ متصل شدم به اینترنت و سرعت پایینی دارم و فایل ها درسشت آپلود نمی شه یا بهتر بگم همش آپلود نمی شه از دوستان کسی می تونه این کار برام انجام بده فایل ها رو برام آپلود کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام دوست عزیز قبلا در مرود آپلود سریع/چند ثانیه/ بحث شده ... و براش کد{ برنامه} نوشته شده ... سرچ کنید میتونید از لچ هم استفاده منید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر