روناتا 6 ارسال شده در دی 92 سلام دوستان یه سوال که ممنون میشم پاسخ بدین من یه سایت تجاری و فروش دارم میخوام افزونه متفاوتی روش نصب کنم اما تو اینترنت خوندم که عده ای از افزونه ها ممکنه حاوی کد های مخرب و خطرناک باشن واسه همین می خوام بپرسم چه فاکتور هایی برای سالم و بی عیب بودن افزونه ها مد نظره؟ یا به طور کلی من از کجا بدونم که افزونه ای که دانلود کردم برای نصب تو سایتم مشکلی نداره؟ بسیار ممنون میشم جواب بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما دو نوع دید نسبت به این قضیه وجود داره از دید برنامه نویس از دید وبمستر اولیش که معلومه برنامه نویس خودش کدها رو برسی می کنه شما افزونه هایی که از سایت extensions.joomla.org تایید شده اند رو دانلود کنید کفایت می کنه. چون اونا هم یک برسی کلی می کنند. در کل باید از سایت هایی که اطمینان کامل دارید دانلود کنید 2 واکنش ها : روناتا و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 92 سلام در تکمیل صحبت های دوست عزیزم اینا رو هم در نظر بگیرید اول اینکه با نرم افزارهای انتی ویروس می تونید فایل های موجود در افزونه رو اسکن کنید روی جوملاتون فایروال نصب کنید که بهترینش هم ار اس فایرواله از افزونه های تجاری نال شده استفاده نکنید 3 واکنش ها : مصطفی صفرعلی، روناتا و محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر