mnkh97 7 ارسال شده در دی 92 با سلام در سایت چند زبانه هنگام استفاده از کامپوننت sh404sef عنوان صفحه اصلی در زبان انگلیسی فارسی نمایش داده میشود و هنگام غیر فعال کردن کامپوننت عنوان درست نمایش میده تنظیمات را در "مدیریت متاها و عناوین" انجام دادم و عنوان آدرس صفحه اصلی را انگلیسی تایپ کردم ولی همچنان در صفحه انگلیسی عنوان صفحه فارسی ست و تغییری نمی کند چیکار باید کرد که درصفحه انگلیسی عنوان هم انگلیسی نمایش بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما عنوان فارسی را از کجا می خواند؟ یعنی متن عنوان انگلیسی با فارسی یکی است یا با نام سایت یا ... ؟ معمولن باید از منوی مختص به خود بخواند مگر اینکه شما تنظیمات آن را دست زده باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در دی 92 ممنون تنظیمات در منو ها انجام دادم وبرای هر منویی یه عنوان مختص خودش نوشتم هنگامی که کامپوننت را غیر فعال می کنم عنوان سایت فارسی، فارسی نمایش داده میشه و عنوان سایت انگلیسی، انگلیسی نمایش داده میشه اما هنگام فعال کردن این کامپوننت عنوان هر دو زبان سایت فارسی میشه!!! بعنوان مثال یه منو فارسی "محصولات" داریم و یه منو انگلیسی"product" هنگام کلیک بر روی هر دو منو عنوان سایت "محصولات" را نمایش میده اما اگر کامپوننت غیر فعال باشه هنگام کلیک بر روی "محصولات"، عنوان سایت میشه محصولات و هنگام کلیک بر روی "product" عنوان سایت میشه product نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما پلاگین های قیلطر زبان و کد زیبان را غیر فعال کرده اید؟ sh404 خودش این کار را انجام می دهد. برسی کنید 1 واکنش ها : mnkh97 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در دی 92 متاسفانه با فعال کردن چند زبانه در کامپوننت همه چیز بهم میریزه و مجبورم از پلاگینهای خود جوملا استفاده کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما خود این کامپوننت برای شما این کار را انجام می دهد. پیشنهاد بنده است که از acesef استفاده کنید. مانند sh404 پیچیده نیست. 1 واکنش ها : mnkh97 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر