skmr 4 ارسال شده در دی 92 با سلام به همه كاربران ضمن تشكر از توجه شما كاربران، مخصوصا جناب آقاي صفرعلي براي تلاش در حل كردن مشكل كاربران، بنده دستورالعمل ايشان را انجام دادم و خوشبختانه صفحه كنترل پنل سايتم قابل رويت شد، اما متاسفانه هنوز قادر به ورود به بخش كنترل پنل سايتم نيستم: لطفا هريك از كاربران اين انجمن كه قادر به رفع مشكل بنده مي باشد، به نشاني كنترل پنل سايتم مراجعه نموده و مشكل را از نزديك مشاهده نماييد: http://www.e-nab.ir/administrator/index.php منتظر پاسختان هستم باز هم شما كمال تشكر را دارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 با سلام خواهش میکنم . در مورد این مشکل هم اگر مثل مورد قبل انجام بدید به احتمال زیاد حل میشه شما از بسته خام جوملا پوشه قالب مدیریت رو بردارید و جایگزین کنید . قبلش از پوشه قالب فعلی یک کپی تهیه کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
skmr 4 ارسال شده در دی 92 آقاي صفرعلي! باسلام دوباره قالب سايت جوملاي من داراي چند فايل زيپ شده به شرح زير است، كداميك از آنها مربوط به پوشه قالب مديريت مي باشد تا آن را نصب كنم؟ jsn_cube_graphics jsn_cube_docs_de jsn_cube_docs jsn_cube_graphics jsn_imageshow_docs jsn_imageshow_theme_slider_docs book_joomla_made_easy jsn_cube_kunena_unzip_me_first translate jsn_cube_docs jsn_imageshow_theme_classic_docs jsn_cube_pro_unlimited_1.1.2_install jsn_imageshow_free_j2.5_4.5.1_install jsn_cube_pro_unlimited_j1.5_1.0.5_install jsn_cube_pro_unlimited_j2.5_1.0.5_install نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی (لشنی) 31 ارسال شده در دی 92 آقاي صفرعلي! باسلام دوباره قالب سايت جوملاي من داراي چند فايل زيپ شده به شرح زير است، كداميك از آنها مربوط به پوشه قالب مديريت مي باشد تا آن را نصب كنم؟ jsn_cube_graphics jsn_cube_docs_de jsn_cube_docs jsn_cube_graphics jsn_imageshow_docs jsn_imageshow_theme_slider_docs book_joomla_made_easy jsn_cube_kunena_unzip_me_first translate jsn_cube_docs jsn_imageshow_theme_classic_docs jsn_cube_pro_unlimited_1.1.2_install jsn_imageshow_free_j2.5_4.5.1_install jsn_cube_pro_unlimited_j1.5_1.0.5_install jsn_cube_pro_unlimited_j2.5_1.0.5_install با سلام دوست عزیز برای جایگزینی پوشه bluestork رو در مسیر administrator\templates کپی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
skmr 4 ارسال شده در دی 92 جناب آقاي Advanced Member باسلام پوشه bluestorkدر ميان هيچ كدام از فايل هاي زيپ شده موجود نيست پوشه اي كه شما از آن نام برديد در كجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما از یک جوملای خام بردارید و جایگرین کنید مسیر تاپیک تون جوملا 2.5 می باشد ولی فایل ها جوملای 1.5 رو نشان می دهد. نسخه جوملا تان چند است؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
skmr 4 ارسال شده در دی 92 باسلام نسخه جوملاي من 2/5 مي باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 آقاي صفرعلي! باسلام دوباره قالب سايت جوملاي من داراي چند فايل زيپ شده به شرح زير است، كداميك از آنها مربوط به پوشه قالب مديريت مي باشد تا آن را نصب كنم؟ با سلام دوست عزیز ، قرار نیست چیزی رو نصب کنید و چیزی هم درباره نصب کردن گفته نشد ! شما اگر به مسیری که تو پیام خطا مشخصه دقت کنید این تکه از آدرس رو میبینید home/enabir/domains/eslamenab.net/public_html/administrator/templates کافیه وارد مسیر فوق بشید و به جای پوشه bluestork فعلی ، همین پوشه رو از بسته خام جوملا بردارید و جایگزین کنید یعنی در بسته خام جوملا وارد مسیر administrator/templates بشید و پوشه bluestork رو بردارید و روی هاستتون تو مسیر بالا جایگزین پوشه bluestork کنید منظور از بسته خام جوملا ، همون بسته ای هست که برای نصب جوملا استفاده میشه و باید از بسته ای استفاده کنید که هم ورژن با نسخه فعلی جوملاتون باشه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر