ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 92 برای دیدن سایت اقدام میکنم این ارور رو میده 500 - JHtml: :bootstrap پشتیبانی نشده. فایل پیدا نشد. قالب رو خودم نوشتم دارم رو css ش کار میکنم که یهو این ارور رو داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در دی 92 برای دیدن سایت اقدام میکنم این ارور رو میده 500 - JHtml: :bootstrap پشتیبانی نشده. فایل پیدا نشد. قالب رو خودم نوشتم دارم رو css ش کار میکنم که یهو این ارور رو داد با سلام با جوملا 3 کار می کنید قالب برای کدام ورژن جوملا است! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) joomla 2.5.9 حل شد مرسی دوست من ویرایش شده دی 92 توسط قدیر کیانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) joomla 2.5.9 حل شد مرسی دوست من همه ماژول ها را غیر فعال کنید بعد امتحان بفرمایید ویرایش شده دی 92 توسط golbazi 1 واکنش ها : ghadirkiani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghomi 0 ارسال شده در آذر 93 joomla 2.5.9 حل شد مرسی دوست من با سلام ، کاشکی راهکار رو اعلام می کردین که ما این همه راه اومدیم ضد حال نخوریم ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر