behrooz123x 0 ارسال شده در دی 92 سلام به همه دوستای خوبم بچه ها من یه کامپوننت املاک دارم میخوام از توی یه ماژولش یه قسمتو به وسیله جاوا hidde کنم مشکل اینه هید میشه اما زمان شو جا بجا میشه از انواع position هم استفاده کردم اون قسمتی رو هم که میخوام hidde کنم چندتا کمبو باکسن لطفا کمک ----------------------------------------------------------------------------------------------- بچه ها باز سلام بردارشو کردم 2 px درست شد میشه یکی بگه چرا اینجور میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما تا جایی که میدونم نباید بشه مگر اینکه جایی رو اشتباه می کنید که متوجه اون اشتباه نیستید. البته می تونید با همون جاوا هنگام show کنترلش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behrooz123x 0 ارسال شده در دی 92 کنترلش با جاوا رو به فکر خودم رسید ولی جاوا زیاد وارد نیستم میشه بگی چه طور باید موقعییت داد با کنترل css یا جور دیگه؟ اگه یه مثال برام بزارید تشکر میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر