kalhor2422 4 ارسال شده در دی 92 سلام دوستان - وقت بخیر از جوملا 2.5 استفاده می کنم و سعی کردم تمام موارد مورد نیازی که میتونه به سئو سایتم کمک کنه رو استفاده کنم از جمله کلمات کلیدی، حذف مطالب غیر ضرور و ... اما پیج رنک گوگل صفر و الکسا بالای 22 میلیون و حتی وقتی هنوان سایت را در گوگل سرچ می کنم در لیست سایتم وجود ندارد. نمیدانم مشکل سایتم در قالبی است که استفاده می کنم یا چیز دیگر. آدرس سایت: www.ejamejam.ir لطفا راهنمایی بفرمایید متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikh 3 ارسال شده در دی 92 سلام دوستان - وقت بخیر از جوملا 2.5 استفاده می کنم و سعی کردم تمام موارد مورد نیازی که میتونه به سئو سایتم کمک کنه رو استفاده کنم از جمله کلمات کلیدی، حذف مطالب غیر ضرور و ... اما پیج رنک گوگل صفر و الکسا بالای 22 میلیون و حتی وقتی هنوان سایت را در گوگل سرچ می کنم در لیست سایتم وجود ندارد. نمیدانم مشکل سایتم در قالبی است که استفاده می کنم یا چیز دیگر. آدرس سایت: www.ejamejam.ir لطفا راهنمایی بفرمایید متشکرم درود بر شما این مشکل برای من هم اتفاق افتاده بود . با درست کردن قالبم این مشکل هم رفع شد. منظورم از درست کردن قالب این است که فونت ها و مکان های ماژول هایم را عوض کردم. من به شما پیشنهاد می کنم که کار هایی که من کرده ام را انجام دهید . شاید درست شد. البته استفاده از افزونه هایی که برای افزایش سئو و رنکینگ هستند نیز موثر است. 2 واکنش ها : محمدحسین میری و kalhor2422 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر