moradi2707 8 ارسال شده در دی 92 دوستان من تازه این کامپوننت jcomment رو نصب کردم ولی وقتی تو سایت نظر رو مینویسی بجای ثبت نظر صفحه back to top میشه یعنی صفحه فقط میاد بالا و چیزی ثبت نمیشه . ورژن جوملای سایت هم 2.5.17 آخرین ورژن فارسه . با دیگر قالبهای خود جوملا امتحان کردم باز این مشکل وجود داره . ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 92 با سلام لینک دمو یا حق 1 واکنش ها : moradi2707 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moradi2707 8 ارسال شده در دی 92 با سلام لینک دمو یا حق http://pardica.com دوست عزیز این آدرس سایت . فقط یه مطلب داره برید اونجا و نگاش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 92 با سلام نسخه اصلی رو دانلود کننید و ببینید اون هم مشکل رو داره و یک بار هم قالبتون رو تغییر ببدید ببینید باز این مشکل پابرجاست ؟ اگر باز رفع نشد وارد کدها بشید و href="# رو پاک کنید ببینید حل میشه ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moradi2707 8 ارسال شده در دی 92 با سلام نسخه اصلی رو دانلود کننید و ببینید اون هم مشکل رو داره و یک بار هم قالبتون رو تغییر ببدید ببینید باز این مشکل پابرجاست ؟ اگر باز رفع نشد وارد کدها بشید و href="# رو پاک کنید ببینید حل میشه ؟ یا حق دوست عزیز میشه بگید این کد رو تو کدوم فایل کامپوننت باید پیدا کنم . فایل ها خیلی زیادن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) درود بر شما یکبار افزونه و الحاق ان را کامل حذف کنید سپس این نسخه را دانلود و نصب نمایید ببینید باز هم مشکل هست یا خیر http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-content-setting/joomla-farsi-content-design/%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AC%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%86%D8%AA-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%AF%D9%87%DB%8C-jcomment.html تاپیک منتقل شد// ویرایش شده دی 92 توسط محمدحسین میری 4 واکنش ها : moradi2707، alikh، Saeed_Shamsi و 1 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamedkh2007 1 ارسال شده در دی 92 منم همین مشکلو دارم و فک میکنم از قالب باشه مشکلش با قالبه اگه کسی طرحی داره بکه اگه خودم مشکلشو پیدا کردم مینویسم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 92 با سلام من توی پست 4 این رو گفتم دوستان اگه بخوان بجواب برسند باید به گفته های دوستان کامل عمل کنند و نتیجه رو بنویسند یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moradi2707 8 ارسال شده در دی 92 درود بر شما یکبار افزونه و الحاق ان را کامل حذف کنید سپس این نسخه را دانلود و نصب نمایید ببینید باز هم مشکل هست یا خیر http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-content-setting/joomla-farsi-content-design/%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AC%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%86%D8%AA-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%AF%D9%87%DB%8C-jcomment.html تاپیک منتقل شد// دوست عزیز نصب کردم میتونید خودتون نگاه کنید pardica.com تغییری نکرده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moradi2707 8 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) دوستان عزیز ممنون از زحماتتون یکم تو سایت های خارجی گشتم مشکل رو پیدا کردم JA T3v2 System Plugin رو نصب کردم مشکل ارسال نظرات حل شد . با تشکر از همه دوستان ویرایش شده دی 92 توسط moradi2707 2 واکنش ها : محمدحسین میری و Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر