vahid2star 2 ارسال شده در دی 92 با سلام من میخوام کمی تغییرات در سورس کد های منو ها بدمم ولی ادرسش رو پیدا نمیکنم با فایرفاکس کار میکنم نوشته inline و هرچی میگردم پیداش نمیکنم توتصویر مشخص کردم مثلا میخوام ادرس تصویر رو عضو کنم که زیر خط قرمز کشیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در دی 92 تصويري كه گفتي كجاست؟؟؟ منظورت از سورس چيه؟ اين كه شما ازش بحث كردي مربوط به سي اس اس هست و وقتي inline هست يا بايد توي كدهاي php يا js دنبالش باشي يا اينكه با !important واسش استايل تعريف كني! كلا اگر دمو آنلاين بذاري بهتر ميشه بهت كمك كرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) http://up.semeng.ir/do.php?img=14 سلام این تصویر هست ویرایش شده دی 92 توسط vahid2star نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در دی 92 خوب جاي عكس دمو آنلاين رو ميذاشتي. احتمالا توي مديريت جوملا و توي تنظيمات مربوط به هر منو اون تصاوير تعريف شده اند! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در دی 92 سلام بله عکس ها رو خودم ایجاد کردم ولی میخوام بدون رفتن به مدیریت لینک هارو عوض کنم ولی نمیدونم از کجا باید تغییرش بدم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در دی 92 متوجه منظورتون نشدم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در دی 92 منظورم روشنه من میخوام این لینک رو ویرایش کنم ولی نمیدونم سورسش کجاست. و تو کدوم فایل جوملا ذخیره شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 با سلام استایلهای inline استایلهایی هستند که در css تعریف نمیشن و مستقیما" تو خود فایل اصلی که معمولا php هستند تعریف میشن برای اینکه بخواهید این استایلها رو تغییر بدید دو راه دارید راه اول اینه که در فایل اصلی جستجو کنید اون استایل رو ویرایشش کنید راه دوم اینه که تو یکی از فایلهای css قالبتون مثلا" بصورت زیر کدنویسی کنید ul.menu li a.active span span.icon[style] { background-image: url(../images/pic.png) !important;} یعنی [style] رو به آخر کدتون اضافه کنید و خاصیتی رو هم که بصورت inline بکار گرفته شده ، به آخر مقدار جدید آن عبارت important! را اضافه کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر