alif 0 ارسال شده در دی 92 با سلام. من می خواستم بدون استفاده از افزونه ای شناسه مطالب حذف بشه. دنبال آموزشش گشتم و اون را پیدا کرده و طبق مراحل و گفته ها پیش رفتم. شناسه ها حذف شد ولی وقتی روی ادامه مطلب کلیک می کنم خطای 404 میاد. لطفا راهنمایی کنید. حالا چیکار کنم ؟؟؟ این هم آدرس سایت : www.samandownload.ir نسخه جوملا : 2.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما برادر من نباید حذف کنید که. باید مخفی کنید. انجام دادن این کار هم خیلی ساده نیست. اگر حذف بشه دیگه جوملا نمی تونه کارش رو درست انجام بده 1 واکنش ها : alif نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alif 0 ارسال شده در دی 92 درود بر شما برادر من نباید حذف کنید که. باید مخفی کنید. انجام دادن این کار هم خیلی ساده نیست. اگر حذف بشه دیگه جوملا نمی تونه کارش رو درست انجام بده با سلام. پس چه جوری می تونم از شر شناسه مطلب راحت بشم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 با سلام به انجمن تخصصی جوملا ( جومینــــــا ) خوش آمدید بهتره که اون اعداد رو حذف نکنید اما برای حذفشون کافیست از افزونه های مرتبط با سئو استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در دی 92 منظورتون از شناسه مطلب چيه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 با سلام منظورشون زمانیست که به فرض مثال وقتی مطلبی رو باز میکنید ، شناسه اون مطلب هم در نوار آدرس مشاهده میشه وجود این اعداد برای جلوگیری از ایجاد داپلیکیت لینک میباشد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر