janaga 2 ارسال شده در دی 92 سلام.تو سايت ويكي پديا ديدين كه داخل متن برخي از كلمات يا عبارات لبنك شدن به صفحه ديگه؟ يعني داخل متن ها هر وقت اون كلمه خاص وجود داشته باشه لينك شده به صفحه اي كه توضيحاتي راجع به اون توش هست.ميخواستم ببينم اين امكان برا جوملا هم هست؟مثلا يه متني راجع به امامزاده احمد بنويسم. بعدا هر وقت تو هر مطلبي كه امامزاده احمد رو نوشتم خودبخود لينك دار بشه. و لينكش آدرس مطلبي باشه كه در مورد امامزاده احمد نوشتم؟اگه امكانش هست لطفا راهنمايي كنين. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در دی 92 اونطوری من ندیدم ولی خوب اگه مطلبت رو به همون اسم "امامزاده احمد" ذخیره کن بعد تو مطلب جدیدی که داری مینویسی از پایین ادیتور گزینه مطلب رو بزن و اون مطلب " امامزاده احمد" رو انتخاب کن فکر کنم درست بشه کمتر هم دردسر داره 1 واکنش ها : janaga نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در دی 92 با سلام فکر میکنم افزونه ای که می خواهید تجاری است والا من مشکل شما داشتم و حل کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر