pnaruto 34 ارسال شده در دی 92 دوستانی که نماد اطمینان برای سایتهای فروشگاهی جوملا گرفتن لطفا راهنمایی کنند - نماد اطمینان رو قبل از طراحی تهیه می کنند یا بعد از طراحی ؟ - به سایت طراحی شده با جوملا نماد اطمینان تعلق می گیرد ؟ - اگر در سایت قابلیت خرید رو ببندیم و فقط قابلیت اضافه به سبد علاقه مندیها باز باشد بازهم نماد اطمینان باید تهیه شود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما 1 : بعد از طراحی 2 : بلی. فرقی نمی کند با چه چیزی طراحی شود. 3 : از خود نماد اعتماد پیگیری کنید فکر کنم جواب بهتری بهتون بدند تا دچار مشکل نشوید شماره تماس شان در سایت خودشان موجود هست 2 واکنش ها : pnaruto و فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در دی 92 سلام فقط برای سایت های فروش انلاین نماد میدن 1 واکنش ها : pnaruto نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proma 2 ارسال شده در دی 92 من خودم برای سایتم گرفتم. مورد 1 2 تائید میشه مورد 3 فکر نکنم اجازه بدن چون سایت شما همیشه بررسی میشه به ایمیل زیر پیغام بده جواب میدن info@enamad.ir 1 واکنش ها : pnaruto نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر