iran2008 0 ارسال شده در دی 92 سلام به همه بنده میخوام یه قالب هاست طراحی کنم . برای افزونه هاش کمک میخواستم که از چه افزونه ، یا کمپوننتهایی باید استفاده کنم . مثلا میخوام یه جدول مشخصات پنل های هاست داشته باشم که کاربر هر کدومو بخواد کلیک کنه و صفحه پرداخت بیاد پس شد سه تا چیز یک: افزونه برای طراحی مشخصات پنل های هاست دو: افزونه برای خرید آنلاینم سه: افزونه ای هم میخوام برای جستجو دومین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در دی 92 سلام به همه بنده میخوام یه قالب هاست طراحی کنم . برای افزونه هاش کمک میخواستم که از چه افزونه ، یا کمپوننتهایی باید استفاده کنم . مثلا میخوام یه جدول مشخصات پنل های هاست داشته باشم که کاربر هر کدومو بخواد کلیک کنه و صفحه پرداخت بیاد پس شد سه تا چیز یک: افزونه برای طراحی مشخصات پنل های هاست دو: افزونه برای خرید آنلاینم سه: افزونه ای هم میخوام برای جستجو دومین به جای این که همه این کارهارو انجام بدید میتونید با whmcs که مخصوص این کاره استفاده کنید البته با جوملا هم میشه این کارو انجام داد ولی یکمی زمان بره و اذیت میشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iran2008 0 ارسال شده در دی 92 به جای این که همه این کارهارو انجام بدید میتونید با whmcs که مخصوص این کاره استفاده کنید البته با جوملا هم میشه این کارو انجام داد ولی یکمی زمان بره و اذیت میشید. خب ما جوملایی هستیم و با جوملا میخوایم بسازیم. برای جدول مشخصات پنل ها که میتونیم از فرم سازها استفاده کنیم بنظرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر