pixel2007 0 ارسال شده در دی 92 با سلام و تشکر از استاد عزیز بابت انتشار اموزش پشتیبان گیری سایت در گوگل درایو. مشکلی که من در 3 سایتی که از این طریق پشتیبانی را تنظیم نمودم این است که هیچ کدام فرایند پشتیبانی را انجام نمیدهند و یکی هم که انجام داد نام فایل و حجم را درج نمود ولی محل پشتیبان گیری را COM_CLOUDBACKUP_BACKUPS_LOCATION_NONE من مرحله به مرحله طبق اموزش پیش رفتم بنظرتان مشکل از کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mdchicho 4 ارسال شده در دی 92 متاسفانه من هم همین مشکل را داشتم . با توجه به انجام تمام تنظیمات ولی عملیات پشتیبانگیری شروع نمی شود و کاری انجام نمی دهد.حتی در چند سایت امتحان کردم و بارها فیلم آموزشی را دیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pixel2007 0 ارسال شده در دی 92 مدیران گرامی و جناب استاد تهرانی به کمک این حقیر بیاین چون با اکیبا هم مشکل دارم اونم ارور میده و پشتیبان نمیگیره . اینم یک عکس از یکی از سایتهام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در دی 92 با سلام من هم همین مشکل را دارم آیا با تنظیمات امنیتی سایت تداخلی ندارد؟!؟ مثلا رمز گزاری بر روی پوشه ادمین یا ... آیا با ماژولها سئو و cach مشکلی نداره؟!؟ موارد بالا را تست کردم ولی بازم نشد!!!! با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 مدیران گرامی و جناب استاد تهرانی به کمک این حقیر بیاین چون با اکیبا هم مشکل دارم اونم ارور میده و پشتیبان نمیگیره با سلام نسخه php و mysql تون چند میباشد ؟ با آکیبا چه خطایی دریافت میکنید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ScoRPioN2 0 ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) مدیران گرامی و جناب استاد تهرانی به کمک این حقیر بیاین چون با اکیبا هم مشکل دارم اونم ارور میده و پشتیبان نمیگیره . اینم یک عکس از یکی از سایتهام درود منم همین مشکل رو داشتم عملیات پشتیبان رو انجام میداد ولی روی گوگل درایو آپلود نمیکرد یه تغییر کوچیک هنگام ساخت پروژه تو google code انجام دادم درست شد شما هنگام ساخت پروژه تو گوگل کد جای اینکه Drive SDK را فعال کنید Api Drive را فعال کنید مشکل حل میشه به احتمال زیاد. ادامه کار هم طبق فیلم آموزشی هست. ویرایش شده اسفند 92 توسط ScoRPioN2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر