morteza98 0 ارسال شده در دی 92 من سایتم نیاز به عضو شدن کاربر نداره ولی تو بعضی صفحاتش که برای عموم هم آزادش کردم ازم یوزر پسورد میخواد چطوری اونو غیر فعال کنم تا از کسی دیگه نپرسه ؟!solouk.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در دی 92 من سایتم نیاز به عضو شدن کاربر نداره ولی تو بعضی صفحاتش که برای عموم هم آزادش کردم ازم یوزر پسورد میخواد چطوری اونو غیر فعال کنم تا از کسی دیگه نپرسه ؟! solouk.ir سلام ماژول ورود کاربررا غیرغعال کن درقسمت مدیریت ماژول ها یا دراین ماژول تیک نمایش درصفحات رابردار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
morteza98 0 ارسال شده در دی 92 سلام ماژول ورود کاربررا غیرغعال کن درقسمت مدیریت ماژول ها یا دراین ماژول تیک نمایش درصفحات رابردار سلام . ماژول غیر فعاله و صفحه ای هم نداره .. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما من تمامی ماژول ها تون رو باز کردم ولی هیچ کدوم صفحه لاگین رو برام نیورد. ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
morteza98 0 ارسال شده در دی 92 درود بر شما من تمامی ماژول ها تون رو باز کردم ولی هیچ کدوم صفحه لاگین رو برام نیورد. ! بله میدونم چون همیشه نیست.. ولی دیدم که بعضی وقتا این پیام میده .. ینی بعضی وقتا میاد بعضی وقتا نمیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما خیلی منطقی نیست که جوملا همچین شکلی داشته باشه. البته باید دید که ایا ماژول فراخوانی میشه یا ریدایرکت میشه به صفحه لاگین. در چه صفحاتی این مشکل بوجود میاد و ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر