rivalboy 105 ارسال شده در دی 92 بنده برای ارسال مطلب از افزونه k2 استفاده میکنم اما پس از مدتی دو لینک در اول و دولینک در اخر مطلب اظافه میشود.مشکل از کجاست و چطور میشه درستش کرد؟ نمونه اش در لینک زیر http://www.basijuma.ir/index.php/component/k2/110-fakhteh-9 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما لینک base64 هستند باید در فایل های view کامپوننت بگردید و لینکش را پاک کنید. ترجیحن یک k2 دیگه که از سایت اصلی دانلود کرده اید را نصب کنید. البته اگر به ساختار کد آشنا نیستید عرض کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در دی 92 اقای میری k2 یی که از سایت اصلی دانلود میکنیم بخاطر فارسی سازیش برای ویرایش ارور 500 میده.میشه بفرمایید دقیقا منظورتون از فایل view چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما کامپوننت یک فایل view دارد که معمولن کد را انجا قرار می دهد تا نمایش داده شود. به هر حال مشکل از کامپوننت تون هست و اگر از سایت اصلی دانلود کنید مشکلی ندارید دوستان ما قبلن مشکل شمسی سازی ان را حل کردند جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در دی 92 اقای میری کامپوننت و از سایت اصلی دانلود و نصب کردم فارسی ساز جومینا رو هم همچنین روش نصب کردم اما هنوز مشکل برطرف نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما کامپوننت قبلی را بدرستی پاک کرده اید؟ از جداولش هم باید کامل پاک کنید و هیچ اثری از کی2 نباشه سپس مجدد نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر